Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@wewa, tak bych jí asi požádla, aby mi ten vozík tlačila
Fakt, už s druhým to tak praktikuju a nejen v Lidlu.. I tam kde mají košíky, si je neberu.. Přece ten košík, co každý položí na špinavou zem, nedám na svůj čisťounký kočárek.. A nikdy nikdo na mně nevystartoval. Asi´s měla smůlu na prodavačku, co zapomněla jaké to je mít mimčo a nebo ho měla v době, kdy před obchodem stála venku řada bezprizorních zaparkovaných kočárků i s miminama.
Tak já to nějak neřeším je teda fakt že sem jim tam nákup nechala a šla jenže tam chodit musim protože do OC chodov se mi kvůli houskám nechce
větší nákupy řešíme samozřejmě jinak ale v tom nosítku budu moct vzít třeba i něco víc a pohodlně ovládat i psa kterej chodí s náma. Paní prodavačka byla mladší a už tam nepracuje
nedivím se.
Tak nakonec sem se rozhodla koupit uz batoleci nositko a tak je me ergo(kupovane pred pul rokem, stale v zaruce) k dispozici za 1500,– barva hneda, kdyby mel nekdo zajem.
@zelvarka
a jaké ergo más? carrier? resím jestli manducu ci ergo.
Ja mam zkusenost s Beco nosickou - za me je skvela, ma to vyborny bederak, takze i u tezsiho ditka se krasne rozlozi vaha a zaroven je nosicka nenapadna - kdyz v ni ditko neni, muze zustat zapnuta na tele a nicemu nezavazi, casto mi v ni prcek i spal, ted uz ho pouzivam na druhe mimi a spokojenost.
@bea6 píše:
@zelvarka
a jaké ergo más? carrier? resím jestli manducu ci ergo.
doporucuji vyzkouset, kazdymu vyhovuje neco jineho.