Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Přidej se na FB do skupiny Nosíme děti je tam krásný přehled nosítek podle věku ![]()
@Pepe22 protože spousta výrobců uvádí od narození, ale reálně jsou dětem třeba od 3-4 měsíců, jako stoprocentně od narození je nosítko Storchenwiege, Fidella Fusion, MartyS BeBe mini, slovenská nosítka Lenka mají taky nosítko od narození a tuším že snad i MoniLu a teď nově i LennyLamb by mělo mít od narození ![]()
@Kristyna.Vechtova no já ani nepotřebuju pro malou úplně od narození, takže to je jedno, spíš jsem chtěla vědět, jestli ne nějaký rozdíl mezi značkami ![]()
Nositko mei tai je v poradku, ten druhy typ je zcela nevhodny.
@Pepe22 tak mezi značkami je vždycky rozdíl
nejlepší bude když se přidáš do té skupiny na FB a najdeš si regionální skupinu a tam zkusíš než zakoupíš vlastní ![]()
@Adelka951 dobře a můžu vědět proč to maxi go go je nevhodné?
@Kristyna.Vechtova no to určitě ![]()
@Pepe22 no sice to není otázka na mě, ale je potřeba aby nosítko mělo látku od kolínka ke kolínku, nemělo tvrdou zádovou opěrku ![]()
@Pepe22 píše:
@Adelka951 dobře a můžu vědět proč to maxi go go je nevhodné?
@Kristyna.Vechtova no to určitě
Neni vhodne, protoze mimco v nem visi za rozkrok a to neni dobre pro jeho pater.
@Kristyna.Vechtova @Adelka951
V pořádku, já jsem ráda za každý názor
ale právě jsem si myslela, že když jsou záda polstrovana, že je to lepší a ono je to naopak
děkuji moc
@Pepe22 záda polstrovaná určitě ne! To pak nedovolí miminku správnou polohu zad do písmena C - opravdu radím přidat se do té skupiny, tam se dočteš veškeré informace ![]()
@Kristyna.Vechtova ještě že to vím, už bych objednavala s polstrovanim
do skupinky se určo prodám, děkuju ![]()
@Pepe22 v pořádku, určitě je lepší se informovat, ale je potřeba se informovat na těch správných místech, případně je ve skupince i album s prodejními příspěvky, takže můžeš zakoupit nosítko nebo šátek z druhé ruky ![]()
@Pepe22 není za co, přeju krásné pronošené chvíle
já nosím už skoro 2 roky a teď jsem ve 27tt a doufám, že ještě dlouho se bude chtít starší nosit společně s miminkem ![]()