Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny a prosím o radu. Necháme si dělat od truhláře kuchyňskou linku, máme zvolenou barvu tmavý ořech na korpusy+ pracovní deska a na dvířka je světlé dřevo, teď přesně nevím, co je to za druh dřeva, ale vypadá to jako světlounký javor (nida). Hledáme teď k tomu vhodné obklady. Zaujaly nás tyto, co na to říkáte? Spodní cca dvě řady budou ty tmavé a nad tím ty světlé - střídaní světlého obkladu bez kytičky se světlým obkladem s kytičkou asi také dvě řady…
světlý obklad bez/s kytičkou je v reálu světlejší, tak mám strach, aby se to netlouklo s těma světlejšíma dvířkama.
Příspěvek upraven 21.06.11 v 10:23
A teď ta tmavší řada - v reálu je spíš taková hnědo-tmavě zelená (převládá hnědá)…
jinak kuchyň budeme mít vymalovanou dozelena…
ten tmavší obklad je možná barevně víc (dozelena) jako tento, ale o dost tmavší
já bych nejspíš dala úplně spodní řadu tmavou a úplně horní řadu tmavou a mezi ně doprostřed dát ty světlé obklady a sem tam šoupnout do těch světlejch tu kytičku
To jsem řešila na jaře, taky jsem absolutně nevěděla, jaký obklad do kuchyně…
nakonec jsem si nechala udělat obklad stejný jako pracovní desku a vypadá to hodně dobře
Mám všechny světlý dvířka a k tomu takovou šedohnědou desku + ten obklad…
kamarádka má podobnou kombinaci, jako popisuješ ty, a udělala to stejně a vypadá to taky dobře ![]()
Já nemám obklady, ale desku ze stejného dekoru, jako je pracovní deska. Linka je z Oresi hnědá wenge a deska je světle šedá s takovým jako mramorováním.
Tohle je nejlepší na údržbu ![]()
@valkil Tak bych sla do te svetle, at neni příliš barevných kombinaci, obzvlášť pokud je to mensi prostor. Ale psala jsem to kvuli tomu, ze nemam dlazdicky a uz bych je nechtela ![]()
Skleněné desky
https://www.google.cz/search?…
Příspěvek upraven 16.02.16 v 19:19