Jaké obklady k lince?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
628
21.6.11 10:21

Jaké obklady k lince?

Zdravím všechny a prosím o radu. Necháme si dělat od truhláře kuchyňskou linku, máme zvolenou barvu tmavý ořech na korpusy+ pracovní deska a na dvířka je světlé dřevo, teď přesně nevím, co je to za druh dřeva, ale vypadá to jako světlounký javor (nida). Hledáme teď k tomu vhodné obklady. Zaujaly nás tyto, co na to říkáte? Spodní cca dvě řady budou ty tmavé a nad tím ty světlé - střídaní světlého obkladu bez kytičky se světlým obkladem s kytičkou asi také dvě řady…
světlý obklad bez/s kytičkou je v reálu světlejší, tak mám strach, aby se to netlouklo s těma světlejšíma dvířkama.

Příspěvek upraven 21.06.11 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
628
21.6.11 10:22

A teď ta tmavší řada - v reálu je spíš taková hnědo-tmavě zelená (převládá hnědá)…
jinak kuchyň budeme mít vymalovanou dozelena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
21.6.11 10:25

ten tmavší obklad je možná barevně víc (dozelena) jako tento, ale o dost tmavší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.6.11 11:04

já bych nejspíš dala úplně spodní řadu tmavou a úplně horní řadu tmavou a mezi ně doprostřed dát ty světlé obklady a sem tam šoupnout do těch světlejch tu kytičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
21.6.11 11:11

Dzaru děkuji, to je moc dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.2.16 14:57

To jsem řešila na jaře, taky jsem absolutně nevěděla, jaký obklad do kuchyně…
nakonec jsem si nechala udělat obklad stejný jako pracovní desku a vypadá to hodně dobře :lol: Mám všechny světlý dvířka a k tomu takovou šedohnědou desku + ten obklad…
kamarádka má podobnou kombinaci, jako popisuješ ty, a udělala to stejně a vypadá to taky dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.2.16 16:23

Já nemám obklady, ale desku ze stejného dekoru, jako je pracovní deska. Linka je z Oresi hnědá wenge a deska je světle šedá s takovým jako mramorováním.

Tohle je nejlepší na údržbu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.2.16 19:17

@valkil Tak bych sla do te svetle, at neni příliš barevných kombinaci, obzvlášť pokud je to mensi prostor. Ale psala jsem to kvuli tomu, ze nemam dlazdicky a uz bych je nechtela :mrgreen:

Skleněné desky

https://www.google.cz/search?…

Příspěvek upraven 16.02.16 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.2.16 19:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek