Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já marně vzpomínám ale na ZŠ to nikdo neřešil, normálně tak jako běžně do školy, možná nějakou starší mikinu. Tam se pracuje maximálně se dřevem. Spíš se zeptat ve škole jak to mají realizováno a zda se někde můžou převlékat.
@Lykaon píše:
Já marně vzpomínám ale na ZŠ to nikdo neřešil, normálně tak jako běžně do školy, možná nějakou starší mikinu. Tam se pracuje maximálně se dřevem. Spíš se zeptat ve škole jak to mají realizováno a zda se někde můžou převlékat.
My jsme myslím nic spesl na sobě neměli. Jen do zahradnictví jsme měli bile pláště, měli jsme školní skleník. Ale ty pujcila škola, nebyly naše.
My sme měli normálně montérky. Na dílny jsme se vždycky prevlikali stejně jako na telocvik. Hodně sme delali se dřevem a různými barvami ale taky třeba s plechem.
Montérky jsme fasovali na průmce a nosili povinně, na základce nic; možná někdo semtam zástěru.
@Evula82 Z bezpečnostního pohledu dlouhé kalhoty z neumělého materiálu (takže klidně ty montérky) a uzavřenou obuv.
Ve škole jim snad k tomu něco řeknou, ne?
My jsme se do dílen neprevlikali.
O pracovkach jsme chodili hrabat apod. A taky si nevybavuju jestli jsme se prevlikali třeba do teplaku ![]()
My máme v dílnách modré erární pláště. Ale to by vám měli říct ve škole, zda něco požadují.
@vokishka píše:
U nás se nikdo nepřevlíká.
U nas si děcka ten plášť většinou berou, hlavně ti, co se nechtějí umazat, ale třeba pracovní boty nemají, běžně jsou tam v pantoflích. Což asi moc bezpečnosti práce neodpovídá. ![]()
@lucad77 píše:
U nas si děcka ten plášť většinou berou, hlavně ti, co se nechtějí umazat, ale třeba pracovní boty nemají, běžně jsou tam v pantoflích. Což asi moc bezpečnosti práce neodpovídá.
je možné, že dokud se nestane úraz, nic se neděje. Pokud se stane, bude se to teprve řešit. Jako vždy vše. U nás si děcka na druhém stupni neberou ani nic na výtvarku, klidně v bílé mikině patlají barvy. Jejich věc.
@vokishka píše:
je možné, že dokud se nestane úraz, nic se neděje. Pokud se stane, bude se to teprve řešit. Jako vždy vše. U nás si děcka na druhém stupni neberou ani nic na výtvarku, klidně v bílé mikině patlají barvy. Jejich věc.
To i moje dítě
vyndala jsem z kufříku triko, netknuty, tak mu říkám, jestli ho nosí a on že ne, takže jsem mu ho tam už ani nedavala, je ve třetí ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.