Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Do divadel chodím docela často, pokud chodím do nějaké menšího, jdu na slušno, ale nepřeháním to, pokud jdu do Národního divadla ctím tam šaty, ne vždy dlouhé, ale společenské šaty.
Já do divadla chodila občas, ale teď jsem od známých dostala předplatné do Národního divadla, tak budu chodit více, už se moc těším.
Já do těch menších divadel chodím na slušno, ale do Národního jdu vždy v šatech neříkám, že vždy v dlouhých, ale v šatech ano.
@Mackapacka To máme úplně stejně. Taky bych do národního nešla bez šatů. Národní je tradice a něco, co nemá chybu.
Netroufla bych si to kazit dětem i ostatním, kdybych něměla šaty.
Navíc se mi líbí, jak jde teď v minulých letech Národní a kvalita kolem nahoru. Měla jsem to štěstí nějakou dobu pracovat s panem ředitelem a lidmi z Bohemian Heritage fondu a ta práce byla neskutečná. Kdyby se tak všichni zajímali o to, ať tady pro naše děcka něco zůstane…
http://www.bohemianheritage.cz/…zidenta-bhf/ Úplně jiný přístup než pořád jen technika, mobily, počítače, reklama, televize a vždyť víte, co myslím…
![]()
Jinak pokud jste nezkoušeli, doporučuji v Národním také zkusit balet. Byla jsem už 3× a i když jsem se poprvé děsně bála, jak to vezme manža, tak nakonec jsme byli úplně nadšení. Je to umění v pravém slova smyslu… ![]()