Jaké oblečení do Národního divadla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
8.11.16 08:24

Do divadel chodím docela často, pokud chodím do nějaké menšího, jdu na slušno, ale nepřeháním to, pokud jdu do Národního divadla ctím tam šaty, ne vždy dlouhé, ale společenské šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.16 07:47

Já do divadla chodila občas, ale teď jsem od známých dostala předplatné do Národního divadla, tak budu chodit více, už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.12.16 13:39

Já do těch menších divadel chodím na slušno, ale do Národního jdu vždy v šatech neříkám, že vždy v dlouhých, ale v šatech ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.12.16 12:13

@Mackapacka To máme úplně stejně. Taky bych do národního nešla bez šatů. Národní je tradice a něco, co nemá chybu. :dance: :dance: Netroufla bych si to kazit dětem i ostatním, kdybych něměla šaty.

Navíc se mi líbí, jak jde teď v minulých letech Národní a kvalita kolem nahoru. Měla jsem to štěstí nějakou dobu pracovat s panem ředitelem a lidmi z Bohemian Heritage fondu a ta práce byla neskutečná. Kdyby se tak všichni zajímali o to, ať tady pro naše děcka něco zůstane…
http://www.bohemianheritage.cz/…zidenta-bhf/ Úplně jiný přístup než pořád jen technika, mobily, počítače, reklama, televize a vždyť víte, co myslím… :pocitac: :pocitac:

Jinak pokud jste nezkoušeli, doporučuji v Národním také zkusit balet. Byla jsem už 3× a i když jsem se poprvé děsně bála, jak to vezme manža, tak nakonec jsme byli úplně nadšení. Je to umění v pravém slova smyslu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková