Jaké ovoce může?

14376
25.8.19 07:26

@Jankristyna jakékoliv, které už malá jedla a víš, že na něj nemá alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
25.8.19 07:28

Ale jinak, bílý jogurt bych být tebou dávala samotný a neučila ji na to, že jogurt je sladký. Děti, kterým maminky mačkaly ovoce, většinou už bílý samotný jogurt nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.8.19 07:32

Krom toho bananu davam jakekoli ceske, vzdy jeden druh tri dny samostatne pro overeni alergie. Kdyz se jen opupinkuje, davam znovu treba za tyden, dva, malinke mnozstvi, at si zvyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122257
25.8.19 07:35

Nedávej jahody, jinak můžeš dávat třeba jablka, nebo hrušky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.8.19 08:20

Taky bych necpala do jogurtu ovoce… syn má 14M a doteď ji jogurt jen bílý… ovoce jsem mu dávala jen tak a doteď dávám… můžeš klidně borůvky, maliny, jablko, hrusku, svestky, broskve, nektarinky… vždycky všechno vyzkoušet… jooo a syn miloval mango, šlo mu dobre do krku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.8.19 09:29

Jak holky psaly: maliny, borůvky, meruňky, broskve, jablka, hrušky,… Jahody radši opatrně. Ovšem já třeba jablka a méně zralé hrušky nebo švestky pokrájím a chvilinku podusím, aby trochu změkly a nechám vychladnout. A přidávám i do kaší - krupiček. Třeba od toho 10. měsíce jsem do jablek či švestek dala i špetku skořice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
25.8.19 10:55

Ja davam synovi v podstate jakekoliv ovoce ktere zrovna jim ja. Je mu 5 mes. a zatim ochutnal banan, meloun, mango, granatovy jablko, avokado, hrozny, boruvky. Ale do jogurtu bych mu to byt tebou nedavala, nauci se tim, ze jogurt je prirozene sladky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
26.8.19 22:05

@MichaelkaT můžu se zeptat, v jakou denní dobu ovoce dáváš? Jako dopolední svačinku? Malé je zítra pet měsíců, měsíc zeleniny máme za sebou a ráda bych a ní začala ovoce ;) studuju jako das, kdy je to nejlepší, tak by mezi zajímalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
27.8.19 09:52

@tmeren no ja mu davam kdykoliv behem dne, my vylozene rezim nemame :lol: furt plne kojim, to ovoce a zeleninu mu davam kdyz to jim zrovna ja a on se mi po tom natahuje, a spis na ochutnavku, nenahrazuju tim celou davku kojeni. Takze nekdy rano, nekdy odpoledne, nekdy vecer.. to jsem ti moc nepomohla co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.19 15:05
@tmeren píše:
@MichaelkaT můžu se zeptat, v jakou denní dobu ovoce dáváš? Jako dopolední svačinku? Malé je zítra pet měsíců, měsíc zeleniny máme za sebou a ráda bych a ní začala ovoce ;) studuju jako das, kdy je to nejlepší, tak by mezi zajímalo :palec:

Buď ráno před obědem kolem 9 10 a pak jde spát a jakmile se vzbudí tak obídek a pak za tři hoďky taky třeba to ovoce podle nalady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.8.19 19:18

Děkuji za rady (i nerady :D )… :palec: Malá je právě taky plné kojená s výjimkou obědu, kdy má půlku skleničky zeleniny, a pak dokojena ;) a protože už dva měsíce bojkotuje kojení a pije jen když spí ( :zed: :zed: :zed: ), tak abysme byly trochu pohyblivý, tak chci po měsíci zeleniny zavést i ovoce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí