Jaké plavací plenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
aha - teď jsem koukala do e-shopu a ty IV fakt ten PUL zátěr mají
(i když ve vodě mi smysl trochu uniká
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky používáme babylove z DM a jsme s nimi spokojení. U nás jsem nikoho s koupací čepicí neviděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leeena píše:
Tak díky za odpovědi.Asi vyzkoušíme ty z DM a uvidíme.Jinak ještě,nevíte,musí být i koupací čepice?Teď myslím u dospělých.
To se asi zeptej přímo ve Vašem bazénu. Já chodila s dětmi do dvou bazénů a v žádném plavací čepici nevyžadovali… (myslím, že většinou ji nechtějí, ale úplně vyloučit to nemůžu
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domi píše:
aha - teď jsem koukala do e-shopu a ty IV fakt ten PUL zátěr mají(i když ve vodě mi smysl trochu uniká
)
Jak koukám,kde koukám,nevidím odkaz na e-shop
ale vypadají ty plavky zajímavě.Se omlouvám,asi jsem mimo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domi píše:
aha - teď jsem koukala do e-shopu a ty IV fakt ten PUL zátěr mají(i když ve vodě mi smysl trochu uniká
)
týjo, tak kde se vsakuje ta moč vlastně
ven by jít neměla, to je záhada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domi píše:
)
Nevím jak vypadá kakanec tvého dítěte, ale kluk mi do 9ti měsíci kadil velmi řídkou kaši, která by běžnou plavkovinou prošla.
- Citovat
- Upravit
Boriska píše:domi píše:týjo, tak kde se vsakuje ta moč vlastně
)
ven by jít neměla, to je záhada
To je trochu mýtus. Moč se do bazénu dostane jak z látkových tak papírových.
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:Boriska píše:To je trochu mýtus. Moč se do bazénu dostane jak z látkových tak papírových.domi píše:týjo, tak kde se vsakuje ta moč vlastně
)
tak to jo, no uvidíme co vyhraje, jestli plavky nebo plína…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boriska píše:domi píše:týjo, tak kde se vsakuje ta moč vlastně
)
To by mě zajímalo, jak bys dokázala zabránit, aby se moč nedostala z papírové plenky/plavek do okolní vody ![]()
Neczuz - naše dítka od zavedení příkrmů kakaly pevné skupenství
Ale i tak si myslím, že to zachytí ta síťka, co v těch plavkách je (nebo v těch IV síťka není?), navíc všude v bazénu nás upozorňovali, že pokud máme dojem, že dítko tlačí, tak s ním máme okamžitě vylézt z vody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domi píše:Boriska píše:domi píše:týjo, tak kde se vsakuje ta moč vlastně
)
To by mě zajímalo, jak bys dokázala zabránit, aby se moč nedostala z papírové plenky/plavek do okolní vody
Neczuz - naše dítka od zavedení příkrmů kakaly pevné skupenstvíAle i tak si myslím, že to zachytí ta síťka, co v těch plavkách je (nebo v těch IV síťka není?), navíc všude v bazénu nás upozorňovali, že pokud máme dojem, že dítko tlačí, tak s ním máme okamžitě vylézt z vody
Věř tomu, že síťka to nezachytí. Prošlo to i přes dvě plíny složení na dvanáctiny ( ne okolo, ale zkrz). Síťku Imse nemají.
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:domi píše:Věř tomu, že síťka to nezachytí. Prošlo to i přes dvě plíny složení na dvanáctiny ( ne okolo, ale zkrz). Síťku Imse nemají.Boriska píše:domi píše:týjo, tak kde se vsakuje ta moč vlastně
)
To by mě zajímalo, jak bys dokázala zabránit, aby se moč nedostala z papírové plenky/plavek do okolní vody
Neczuz - naše dítka od zavedení příkrmů kakaly pevné skupenstvíAle i tak si myslím, že to zachytí ta síťka, co v těch plavkách je (nebo v těch IV síťka není?), navíc všude v bazénu nás upozorňovali, že pokud máme dojem, že dítko tlačí, tak s ním máme okamžitě vylézt z vody
Nedá se nic dělat, musím věřit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ta za mě rozhodně plavky Imse. U mých zákaznic jsou velmi oblíbené a navíc se na boku zapínají na cvočky, což může hodně usnadnit oblékání i svlékání. S tou močí je to tak, že se samozřejmě do bazénu dostane, ovšem nemá vliv na bakteriologický rozbor vody, který se v bazénech dělá. Narozdíl od stolice, která se na testech projeví. Ta se v žádném případě do vody dostat nesmí. Látkové plavky nenasakují vodu, tudíž dítě nestahují. U papírovek právě z tohoto důvodu hrozí poškození suchých zipů a následné rozepnutí plenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hilda píše:
Ahoj holky,
ta za mě rozhodně plavky Imse. U mých zákaznic jsou velmi oblíbené a navíc se na boku zapínají na cvočky, což může hodně usnadnit oblékání i svlékání. S tou močí je to tak, že se samozřejmě do bazénu dostane, ovšem nemá vliv na bakteriologický rozbor vody, který se v bazénech dělá. Narozdíl od stolice, která se na testech projeví. Ta se v žádném případě do vody dostat nesmí. Látkové plavky nenasakují vodu, tudíž dítě nestahují. U papírovek právě z tohoto důvodu hrozí poškození suchých zipů a následné rozepnutí plenky.
U papírovek suché zipy nejsou, papírové plavky jsou natahovací. ![]()
- Citovat
- Upravit
Co jsme chodili plavat mi tak jsme koupací čepici, maminy, mít nemuseli, ale museli jsme mít sepnuté vlasy, aby se nenamočili a nebo před vstupem do bazénu si ve sprše vlasy spláchnout. Pak to bylo jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za nas mooooc doporucuju tahle plavecky. Jsou neoprenove, nestudi, nenasaknou vodu, a kolem nozicek a pasu jsou tak natesno, ze nic nema sanci vylezt ![]()
http://www.malyplavec.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit