Jaké plavací plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
551
2.11.10 21:08

Jaké plavací plenky?

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jaké plavací plenky používáte?Chytstám se začít s malým chodit do plavání a nevím jaké plenky na plavání zvolit.Jestli jen převlek přes normální plenku nebo jednorázové plenky a nebo prací plenky. :nevim: Jaké by jste dle Vašich zkušeností doporučili?Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
2.11.10 21:14

caues…no kdyz byla mala mensi (tak jak tvoje mimi) tak jsme meli plavecky nepropustny praci…pak uz ji nebyly a zatim jsem nebyla schopna koupit plavky tak pouzivame jednoravky od huggies…jsou aji v DM nejaky levnejsi. ale jak dojdou ty dva baliky jednorazovych tak dostane zase nejaky slusivy plavecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.11.10 21:15

Ahoj,já používám Huggies pleny na plavání,a docela spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
2.11.10 21:15

Tak my od mala jedeme v plavacích plínkách z DM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
2.11.10 21:24

Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.

Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.

• Citovat
  • Upravit
25324
2.11.10 21:26
neczuz píše:
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.

Ty látkové se musí nacucnout,ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.11.10 21:26

My máme plavky Popolini (např. takové http://www.mamaja.cz/…vky-popolini), používá je už druhé dítko 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.11.10 21:27
momi33 píše:
neczuz píše:
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.

Tobě Tvoje látkové plavky nacucávají? 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
2.11.10 21:27

Já kupovala taky v DM značka Babylove a spokojenost. Nechci kecat, ale jestli si dobře vzpomínám tak jich tam bylo 11ks a cena nějak 90 Kč, takže nádhera. Jednou jsem měla i Huggies, ale přišli mi jakoby těsné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.11.10 21:28
domi píše:
momi33 píše:
neczuz píše:
Tobě Tvoje látkové plavky nacucávají? 8-o :lol:

Ježíš,já jsem to blbě přečetla a myslela :lol: :oops:já jsem myslela látkové pleny,ne látkové plavky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
2.11.10 21:30
momi33 píše:
neczuz píše:
Ne to není jako látková čtvercová plenka na přebalování ale plenka s PUL zátěrem, který tvoří nepropustnou vrstvu.
momi33 píše:
neczuz píše:

Právě že nenacucnou, narozdíl od papírových. Mají PUL zátěr jako nepropustnou rstvu, jinak jsou tenké a nenasákavé.

• Citovat
  • Upravit
12332
2.11.10 21:32
neczuz píše:
momi33 píše:
neczuz píše:
Ne to není jako látková čtvercová plenka na přebalování ale plenka s PUL zátěrem, který tvoří nepropustnou vrstvu.
momi33 píše:
neczuz píše:
Právě že nenacucnou, narozdíl od papírových. Mají PUL zátěr jako nepropustnou rstvu, jinak jsou tenké a nenasákavé.

ha to mě taky zajímá - neczuz prosím hoď odkaz, co myslíš konkrétně i já se nechytám :wink: těmi pulkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
2.11.10 21:33
  • Citovat
  • Upravit
551
2.11.10 21:33

Tak díky za odpovědi.Asi vyzkoušíme ty z DM a uvidíme.Jinak ještě,nevíte,musí být i koupací čepice?Teď myslím u dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.11.10 21:34

Necuz - PULky??? To je snad do vody zbytečné, ne? Myslela jsem, že důležité je, aby těsnily kolem nožek a měly uvnitř síťku na zachycení případného hovínka (čůrání stejně nezadrží :wink: )
My máme popolini a ten svrchní materiál je myslím obyčejný polyester…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí