Jaké plavací plenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké plavací plenky?
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jaké plavací plenky používáte?Chytstám se začít s malým chodit do plavání a nevím jaké plenky na plavání zvolit.Jestli jen převlek přes normální plenku nebo jednorázové plenky a nebo prací plenky.
Jaké by jste dle Vašich zkušeností doporučili?Předem díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
caues…no kdyz byla mala mensi (tak jak tvoje mimi) tak jsme meli plavecky nepropustny praci…pak uz ji nebyly a zatim jsem nebyla schopna koupit plavky tak pouzivame jednoravky od huggies…jsou aji v DM nejaky levnejsi. ale jak dojdou ty dva baliky jednorazovych tak dostane zase nejaky slusivy plavecky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já používám Huggies pleny na plavání,a docela spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.
Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.
Ty látkové se musí nacucnout,ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme plavky Popolini (např. takové http://www.mamaja.cz/…vky-popolini), používá je už druhé dítko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:neczuz píše:Ty látkové se musí nacucnout,ne?
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.
Tobě Tvoje látkové plavky nacucávají?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala taky v DM značka Babylove a spokojenost. Nechci kecat, ale jestli si dobře vzpomínám tak jich tam bylo 11ks a cena nějak 90 Kč, takže nádhera. Jednou jsem měla i Huggies, ale přišli mi jakoby těsné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
domi píše:momi33 píše:Tobě Tvoje látkové plavky nacucávají?neczuz píše:Ty látkové se musí nacucnout,ne?
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.![]()
Ježíš,já jsem to blbě přečetla a myslela
já jsem myslela látkové pleny,ne látkové plavky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:Ne to není jako látková čtvercová plenka na přebalování ale plenka s PUL zátěrem, který tvoří nepropustnou vrstvu.neczuz píše:Ty látkové se musí nacucnout,ne?
momi33 píše:neczuz píše:Ty látkové se musí nacucnout,ne?
Právě že nenacucnou, narozdíl od papírových. Mají PUL zátěr jako nepropustnou rstvu, jinak jsou tenké a nenasákavé.
- Citovat
- Upravit
neczuz píše:momi33 píše:Ne to není jako látková čtvercová plenka na přebalování ale plenka s PUL zátěrem, který tvoří nepropustnou vrstvu.neczuz píše:Ty látkové se musí nacucnout,ne?
Nejprve si zjisti, které v bazénu tolerují - někde nechtějí jednorázovky, jinde látkové.Používám látkové ImseVimse a papírovky z DM.momi33 píše:Právě že nenacucnou, narozdíl od papírových. Mají PUL zátěr jako nepropustnou rstvu, jinak jsou tenké a nenasákavé.neczuz píše:Ty látkové se musí nacucnout,ne?
ha to mě taky zajímá - neczuz prosím hoď odkaz, co myslíš konkrétně i já se nechytám
těmi pulkami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak díky za odpovědi.Asi vyzkoušíme ty z DM a uvidíme.Jinak ještě,nevíte,musí být i koupací čepice?Teď myslím u dospělých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necuz - PULky??? To je snad do vody zbytečné, ne? Myslela jsem, že důležité je, aby těsnily kolem nožek a měly uvnitř síťku na zachycení případného hovínka (čůrání stejně nezadrží
)
My máme popolini a ten svrchní materiál je myslím obyčejný polyester…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit