Plavání kojenců Louny, Most, Chomutov

20
27.10.10 10:44

plavání kojenců Louny, Most, Chomutov

Ahojky, máte zkušenosti s plaváním s miminky v těchto městech? Jsem z Loun a chceme začít v březnu. Jsem ochotna i dojíždět. Kdy včas se přihlásit? Moc děkuji. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19976
27.10.10 10:48

ahoj, já jsem z Chomutova a tak nějak jsem pokoukávala a jsou tady chobotničky. http://www.aquachobotnicky.cz/ (mají pobočku i v Mostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
27.10.10 11:07

V Chomutově Chobotničky a v Žatci Kouzelná rybka: http://www.plavanizatec.com/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
27.10.10 19:50

jojo mi jdem od ledna do mostu do aquadromu a hodne si to chvali v Lomu ale nevim kde presne to tam je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa_shiny
18.1.11 16:51

Jsem z Chomutova a většina mých známých má lepší zkušenosti s plaváním v lázních. Já se tam po telefonu na kurz přihlásila včera, chceme kurz březen - duben - tak osobně mohu poreferovat potom:-)

• Citovat
  • Upravit
138
31.1.11 19:44
misa_shiny píše:
Jsem z Chomutova a většina mých známých má lepší zkušenosti s plaváním v lázních. Já se tam po telefonu na kurz přihlásila včera, chceme kurz březen - duben - tak osobně mohu poreferovat potom:-)

Také uvažuji o plavání s miminkem,mám půlročního chlapečka a jsem z Jirkova. Mohla byste mi prosím napsat jak to chodí v Chomutovských lázních(co všechno je potřeba mít s sebou a jak to probíhá) a také jak často se chodí plavat a kolik to teď stojí? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa_shiny
1.2.11 13:58

Pokud mi na sebe dáte mail, přepošlu vám mail přímo od paní, s kterou jsem se domlouvala:-) Dnes jsme to teprve byli zaplatit a kurz máme od března:-)

• Citovat
  • Upravit
138
1.2.11 17:42
misa_shiny píše:
Pokud mi na sebe dáte mail, přepošlu vám mail přímo od paní, s kterou jsem se domlouvala:-) Dnes jsme to teprve byli zaplatit a kurz máme od března:-)

Samozřejmě,můj mail je: vonkova.veronika@centrum.cz
děkuji mnohokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.8.14 22:19

Louny - plavání kojenců

Dobrý večer, prosím o zkušenosti s plaváním kojenců v LOUNECH

Slyšela jsem, že je celkem špína na podlaze v šatnách.. :|
a také, že se plave v malém bazénku, takže maminky u toho klečí, je to tak? 8o

Díky za Vaše zkušenosti a postřehy.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
6.8.14 05:48

Plavani je i zatci a v postoloprtech Bublina.

• Citovat
  • Upravit
7569
6.8.14 09:21

@Ariadne jsem právě ze Slaného, tak volím, kam jezdit se koupat…
Potřebuji znát nějaké info z Loun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
31.1.16 20:01

AHoj holky prosim o radu, poradte mi nejaky dobry kurzy pro prcka kde misto maminky muze byt tatinek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
31.1.16 20:19

Aquachobotničky Most, mají i pánské šatny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
31.1.16 20:21

@veroa ve všech ne? Stačí, že tam normálně v bazénu mají pánský šatny. My chodili v Žatci a v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
4208
31.1.16 20:22

V Chomutově může být tatínek také :) počká až se všechny maminky převléknou a dají mu signál a on projde šatnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí