Plavání kojenců Louny, Most, Chomutov
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plavání kojenců Louny, Most, Chomutov
Ahojky, máte zkušenosti s plaváním s miminky v těchto městech? Jsem z Loun a chceme začít v březnu. Jsem ochotna i dojíždět. Kdy včas se přihlásit? Moc děkuji. Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, já jsem z Chomutova a tak nějak jsem pokoukávala a jsou tady chobotničky. http://www.aquachobotnicky.cz/ (mají pobočku i v Mostě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Chomutově Chobotničky a v Žatci Kouzelná rybka: http://www.plavanizatec.com/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo mi jdem od ledna do mostu do aquadromu a hodne si to chvali v Lomu ale nevim kde presne to tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Chomutova a většina mých známých má lepší zkušenosti s plaváním v lázních. Já se tam po telefonu na kurz přihlásila včera, chceme kurz březen - duben - tak osobně mohu poreferovat potom:-)
- Citovat
- Upravit
misa_shiny píše:
Jsem z Chomutova a většina mých známých má lepší zkušenosti s plaváním v lázních. Já se tam po telefonu na kurz přihlásila včera, chceme kurz březen - duben - tak osobně mohu poreferovat potom:-)
Také uvažuji o plavání s miminkem,mám půlročního chlapečka a jsem z Jirkova. Mohla byste mi prosím napsat jak to chodí v Chomutovských lázních(co všechno je potřeba mít s sebou a jak to probíhá) a také jak často se chodí plavat a kolik to teď stojí? Děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud mi na sebe dáte mail, přepošlu vám mail přímo od paní, s kterou jsem se domlouvala:-) Dnes jsme to teprve byli zaplatit a kurz máme od března:-)
- Citovat
- Upravit
misa_shiny píše:
Pokud mi na sebe dáte mail, přepošlu vám mail přímo od paní, s kterou jsem se domlouvala:-) Dnes jsme to teprve byli zaplatit a kurz máme od března:-)
Samozřejmě,můj mail je: vonkova.veronika@centrum.cz
děkuji mnohokrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Louny - plavání kojenců
Dobrý večer, prosím o zkušenosti s plaváním kojenců v LOUNECH
Slyšela jsem, že je celkem špína na podlaze v šatnách.. ![]()
a také, že se plave v malém bazénku, takže maminky u toho klečí, je to tak? ![]()
Díky za Vaše zkušenosti a postřehy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne jsem právě ze Slaného, tak volím, kam jezdit se koupat…
Potřebuji znát nějaké info z Loun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky prosim o radu, poradte mi nejaky dobry kurzy pro prcka kde misto maminky muze byt tatinek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veroa ve všech ne? Stačí, že tam normálně v bazénu mají pánský šatny. My chodili v Žatci a v pohodě.
- Citovat
- Upravit
V Chomutově může být tatínek také
počká až se všechny maminky převléknou a dají mu signál a on projde šatnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit