Plavání kojenců a batolat - Praha 1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání kojenců a batolat - Praha 1
Ahoj všem ![]()
V Praze 1 na Václavském náměstí v hotelu Juliš je nově otevřený bazén a sauna pro mimča. My budeme chodit plavat do Plaveckého Clubu Raftík … 30 lekcí (2× týdně) nás vyšlo na 8400,– a 15 lekcí (1× týdně) vyjde na 4500,–. Kurz je možné zaplatit i na splátky.
Vše je na těchto stránkách www.raftingclubhandicap.cz , tel. 774 941 640 . Dokonce nás těší , že našim plaváním podpoříme i aktivity pro zdravotně postižené lidičky.
Přihlásila jsem se do kurzu plavání na doporučení kamarádky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mate nektera zkusenosti s timto plaveckym klubem a plavanim na bazenu na Praze 5 (slana voda, Arbesovo namesti)? Byly jste spokojene s urovni lekce, s vybavenim satny, herny, hygienou bazenu a spolecnych prostor a pristupu personalu? Ted se rozhoduju mezi Juklikem na praze 10 a timto klubem, tak budu rada za kazdou vasi zkusenost
Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam za sebou par lekci plavani miminka v hotelu Julis a za me uz nikdy vice do tohoto bazenu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetulaPl Muzu se zeptat proc? Prave premyslim, ze tam budeme chodit s dcerou, tak abych se nesekla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cukřinka absolutne to neni vubec zarizene pro deti…a pro matky.
Jsou tam strasne male prostory, na chodbe jsou narvane kocarky na sobe, dve jedine sprchy, ani jeden prebalovaci pult, takze prebalujete na dlazdickach na zemi, pidi skrinky, kam date tak tasku na kocar.
A nemluvim o tom, ze kdyz se sprchujete vy, neni kam odlozit dite.
Je tam na to jedna cestovni postylka, na pul rozbita…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetulaPl dekuji moc za reakci, to nezni uplne pozitivne. Libi se mi Raft Club jako takovy, ale na vyber je bud bazen v Julisi, nebo slana voda na Praze 5 nebo Ve Smeckach. Tak nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetulaPl píše:
@Cukřinka absolutne to neni vubec zarizene pro deti…a pro matky.
Jsou tam strasne male prostory, na chodbe jsou narvane kocarky na sobe, dve jedine sprchy, ani jeden prebalovaci pult, takze prebalujete na dlazdickach na zemi, pidi skrinky, kam date tak tasku na kocar.A nemluvim o tom, ze kdyz se sprchujete vy, neni kam odlozit dite.
Je tam na to jedna cestovni postylka, na pul rozbita…
Můžu se zeptat na samotné lekce plavání? S těmi jste byla také nespokojená nebo jen se zařízením v šatnách? Uvažuji právě o hotelu Juliš, protože jako jediní, tam mají sobotní plavání a to je pro mě bohužel jediný možný termín, když chodím do práce, tak si říkám, že bych i nějaké to nepohodlí v šatně překousla, jen ale aby samotné lekce plavání byly ok. Moc děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Manonka mne se spis nelibily ty satny a celkove prostory okolo a pak ta mistnost na to jidlo, koutek ktery byl vecne spinavy…
Ale samotne lekce byly fajn, deti to strasne bavi a maly radil jak cert. Plavani je v pohode a jak rikate, to okoll toho tak nejak clovek musi skousnout…;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky tak podávám report, nakonec jsem Juliš riskla, hlavně proto, že měli lekce v sobotu. A bylo to moc fajn, už jsme deset lekcí dochodily. Instruktorky milé, malá má problém s namáčením hlavy i doma. Což obě naprosto tolerovali a nenutili jí do ničeho a pomalinku každou hodinu něco přidali, na poslední hodině se malá díky tomu potopila bez jakéhokoli brekotu. Což by zpočátku kurzu bylo úplné scifi. Měla jsem radost a tenhle individuální přistup jsem vážně ocenila. Šatny a sprchy jsou vážně maličké, ale dá se to. Obvzlášť ty soboty, kdy chodilo i dost tatínků, tak se děti rozptýlili do obou šaten
Za mě tedy můžu doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame bohužel negativní zkušenost s plaváním pro miminka v hotelu Julis. Trochu špína, nedělala to na nás dobrý dojem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání miminek -Instruktorka -maminka
Dobrý den, pokud by zde byla maminka s rekvalifikačním kurzem Instruktor kojeneckého a batolecího plavání či si ho chtěla dodělat, uvítáme instruktorku na plavání miminek na Prahu 1 do Sport clubu U divadla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit