Plavání miminek v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
26.7.10 18:22

plavani miminek v Praze

Zdravim:)

Chtela bych chodit nekam plavat s Gituskou ale nemuzu dat 5000 kc za 10lekci, radeji by mi vyhovovalo davat penize primo a jednorazove.. a Bydlim na Praze 10, nemate nekdo prehled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2845
26.7.10 20:11

Ahoj , obávám se, že kurs se platí předem všude :nevim: . ZAtím jsem od nikoho neslyšela, že by se dalo platit jednotlivé hodiny…
My chodíme do http://www.studio-skokanek.cz - rozumná cena, příjemné prostředí nového komplexu, jen dostupnost z Prahy 10 je horší :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
26.7.10 20:24

O jednotlivých lekcích také nevím. podle mě to ani není možné. děti se přeci něco učí a není možné míchat dítě, které jde prvně a které jde po páté. :nevim: chodili jsme na www.lavoda.cz , mají několik bazénů po praze . V ceně je i relaxace po plavání - sauna, vířivka, odpočívárna

• Citovat
  • Upravit
724
26.7.10 21:39

Něco je na Vartě v Horních Měcholupech. Odkaz nemán, ale četl jsem to včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
27.7.10 06:58

zvazuji, ze bych zacala s mladym chodit, nejak se mu najednou ve vode libi. ale premyslim, jestli je to k necemu, co se tam nauci? Nauci se plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.7.10 09:27
Pudloslava píše:
zvazuji, ze bych zacala s mladym chodit, nejak se mu najednou ve vode libi. ale premyslim, jestli je to k necemu, co se tam nauci? Nauci se plavat?

Nenaučí. Možná později, nejdříve ve 2_3 letech. Naučí se nebát vody a užívat si to. Spíš vyblbnutí ve vodě pro dítě a mámu.

• Citovat
  • Upravit
43028
27.7.10 10:10
neczuz píše:
Pudloslava píše:
Nenaučí. Možná později, nejdříve ve 2_3 letech. Naučí se nebát vody a užívat si to. Spíš vyblbnutí ve vodě pro dítě a mámu.

aha, tak to asi za 5000 nemusime mit, vody se uz neboji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.7.10 10:38

Někde píšou, že dítě naučí vyplavat na hladinu a chytnout se nejbližššího plovoucího předmětu a vyčkat, než ho někdo vyloví. To by se mohlo hodit. Ale co je na tom pravdy nevím.

• Citovat
  • Upravit
23033
27.7.10 11:56

no a nevite kde je to plavani za min nez 5000?:D to fakt dat nemuzu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.7.10 12:09

U lavody 13 lekcí 3900 pro děti 6-12m.

• Citovat
  • Upravit
7421
29.7.10 16:10

Zkus Juklíka, ten je na Praze 10. (www.juklik.cz)
Já tam byla s dcerou spokojená. Škoda, že s tou mladší to nevyšlo (zákaz od Dr.), jinak bych chodila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.8.10 22:53

Ahojky my se chystáme od září sem: http://www.clubvodnichdeti.cz/…i_kurzy2.php na Prahu 6…Mají víc míst, ale na Praze 6 začínají a zaváděcí cena je 250Kč za lekci (10 lekcí 2500,–) Jestli jsem to dobře pochopila tak se dá platit i jen jednotlivá hodina…po dohodě. Každopádně první hodinu můžeš zkusit zadarmo. Tak uvidíme.
Teď nevím jestli jsem neměla počkat do pondělí s tímhle komentářem ;) ještě jsme nevyplnili přihlášku, jen jsme telefonicky ohlášeni ;)))) Tak snad na nás zbyde místo když jim tu dělám reklamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitulice5
25.8.10 14:54

plavání kojenců

Ahoj, věděla bych o něčem takovém, ale je to pro opravdu miminka. Jinak se všude platí kurzovné. 5 tis je moc. Chodíme do www.raftingclubhandicap.cz a platíme 15 lekcí za 4,5 tis. Plave tam víc instruktorů. Já chodím k Lence. Platí se tam také celé kurzovné, ale veškeré lekce se dají nahradit. Lenka tam přešla právě z těch individuálních lekcí. Třeba ti k tomu něco poví. Ale finančně to je možná výhodné, ale když něco zaplatíš, donutí tě to chodit i přes lenost… :wink:

• Citovat
  • Upravit
13
27.8.10 13:42

Ahoj, pokud můžu poradit, tak na Vartě v Měcholupech je RC Čtyřlístek, kde se koná plavání dětí od 3 měsíců. Je to rozdělené, že děti do tří měsíců chodí do vaniček a od 6 měsíců pak bazén. Jinak od 6 měsíců lze chodit i na plavání do Aquaparku v Čestlicích. Zatím nemám osobní zkušenosti, ale reference od kamarádek jsou pozitivní. Já plánuji chodit do Čtyřlístku teď od září na vaničky, protože Matesovi budou 3 měsíce, tak uvidíme jaké to bude. Info o ceně a dalších věcech (cca 2400 za 6 lekcí nebo lze platit i jednotlivé lekce, ale to je dražší) lze nalézt na jejich webu: www.rc-ctyrlistek.cz .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.8.10 22:03

Plavání v Praze

Zdravím,
já jsme zaplatila náš první kurz. Budeme chodit plavat 2× týdně na Václavské nám. do Hotelu Juliš. Je to nově otevřený bazén pro mimča. 30 lekcí (2× týdně) nás vyšlo na 8400,– a 15 lekcí (1× týdně)vyjde na 4500,–.
Dokonce je možné platit i na splátky. Mají tam i saunu :lol: .
Kamarádka mi tento bazén doporučila …chodila plavat k instruktorce Lence na Prahu 3 a tam už neplavou. Zavolejte na tel: 774941640. Vše je na těchto stránkách www.raftingclubhandicap.cz. Dokonce nás těší , že našim plaváním podpoříme i aktivity pro zdravotně postižené lidičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí