S miminkem do domácího bazénu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
12.7.10 15:40

s miminkem do domácího bazénu

Ahojky maminy,
chtěla bych se zeptat.
Mám 7měsíční holčičku a kamarádka nám nabídla jestli nechceme jíd k nim do bazénu.Ale je to na sluníčku a mám strach.Jestli není ještě brzy na venkovní bazén.A prosím jaké máte zkušenosti s plínkami do vody?
Děkuji čertice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
12.7.10 15:47

Ahoj :mavam:
Naše malá se poprvé koupala v domácím bazénu v necelých 8m. Nevidím na tom nic špatného :-) Maličká bude určitě spokojená a v tomhle počasí jí ve vodě bude moc fajn. Jen bych jí dala nějaký klobouček nebo šátek a samozřejmě namazala.
Plavací plínky jsme používali do plavča, pak jsem koupila plavečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.7.10 15:59

Bratranec už koupe půlročáka - ve velkém bazénu mají teplotu 28 a to není vyhřívaný, čistý, prckovi se tam líbí.
Ad pleny - můj názor je, že je to drahá sranda, pokud budete plavat častěji, vyplatí se plavky, však si to spočítej. Čůrání stejně plena nezachytí a kakoše naopak zachytí i obyč plavky s gumičkama okolo nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.7.10 16:02

Tak nám je 13M,a koupem se,přidávám do bazénu trochu teplé vody.Malé se to moc líbí,jinak jí dávám plínky do vody z babylove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
12.7.10 16:39

Ahoj,taky koupu půlročáka,ale jen osvěžujeme nožičky a bazén má i stín,takže je jen ve stínu.

• Citovat
  • Upravit
6545
12.7.10 17:11

Anetka chodila od 4m…chodily jsme až později odpoledne a na chvilku a pak šup do stínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.7.10 17:38

napustime bazenek na balkone a hura, miluji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
12.7.10 17:42

My koupem doma, taky na sluníčku. Máme klobouček většinou jen jednou denně na chviličku. Voda má teď 30 malá je nadšená. Plavečky nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.7.10 17:47

Koupu u sousedů v bazénu od osmi měsíců a bez problémů, tu chvilku namazaná na sluníčku vydrží. Miluje to :palec: Mrská sebou jak kapr a výská.
A plíny do vody nepoužívám, ona se musí soustředit, aby se vykadila, podle mě během plavání kadit nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
12.7.10 17:55

u babičky koupeme v bazenu, teď má 29 st, malej je tam spokojenej, nebála bych se toho, staršího jsem tam koupala už v půl roce, nicméně bych dala na hlavu čepičku nebo často hlavičku namáčela…plavací plínky jsme měli na plavču a super věcička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.7.10 18:07

Na plavání jsme chodili od 6m do bazénu. V domácím je od 8mi, kdyby ale bylo léto dřív, klidně bych dala. Taky je na sluníčku. Do bazénu mažu, na hlavě má klobouk, který namočím.

• Citovat
  • Upravit
22001
12.7.10 18:41

My se koupeme takto… pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.7.10 19:06

chodime do verejnyho slanyho od 3 mesicu…ted chodime na koupaliste a pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.7.10 20:03

my taky koupeme, Elišku namažu, dostane klobouček a jde se plavat, dokonce mi přijde, že si to užívá :mrgreen: jo a je úplně nahatá, plínu na tu chvíli sundávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.7.10 20:58

Ahoj můžu se zeptat kolik je vám teď? Prckouvi jsou 4m chodíme taky na koupaliště už jsem si vyslechla několik :cert: od starších členů naši rodiny, ale je to mnohem lepší než doma na zahradě!! Koupeš prcka celého nebo jen nožičky? Dík za info?? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí