S miminkem do domácího bazénu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
s miminkem do domácího bazénu
Ahojky maminy,
chtěla bych se zeptat.
Mám 7měsíční holčičku a kamarádka nám nabídla jestli nechceme jíd k nim do bazénu.Ale je to na sluníčku a mám strach.Jestli není ještě brzy na venkovní bazén.A prosím jaké máte zkušenosti s plínkami do vody?
Děkuji čertice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj ![]()
Naše malá se poprvé koupala v domácím bazénu v necelých 8m. Nevidím na tom nic špatného
Maličká bude určitě spokojená a v tomhle počasí jí ve vodě bude moc fajn. Jen bych jí dala nějaký klobouček nebo šátek a samozřejmě namazala.
Plavací plínky jsme používali do plavča, pak jsem koupila plavečky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bratranec už koupe půlročáka - ve velkém bazénu mají teplotu 28 a to není vyhřívaný, čistý, prckovi se tam líbí.
Ad pleny - můj názor je, že je to drahá sranda, pokud budete plavat častěji, vyplatí se plavky, však si to spočítej. Čůrání stejně plena nezachytí a kakoše naopak zachytí i obyč plavky s gumičkama okolo nožiček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nám je 13M,a koupem se,přidávám do bazénu trochu teplé vody.Malé se to moc líbí,jinak jí dávám plínky do vody z babylove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,taky koupu půlročáka,ale jen osvěžujeme nožičky a bazén má i stín,takže je jen ve stínu.
- Citovat
- Upravit
Anetka chodila od 4m…chodily jsme až později odpoledne a na chvilku a pak šup do stínu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My koupem doma, taky na sluníčku. Máme klobouček většinou jen jednou denně na chviličku. Voda má teď 30 malá je nadšená. Plavečky nepoužíváme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupu u sousedů v bazénu od osmi měsíců a bez problémů, tu chvilku namazaná na sluníčku vydrží. Miluje to
Mrská sebou jak kapr a výská.
A plíny do vody nepoužívám, ona se musí soustředit, aby se vykadila, podle mě během plavání kadit nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u babičky koupeme v bazenu, teď má 29 st, malej je tam spokojenej, nebála bych se toho, staršího jsem tam koupala už v půl roce, nicméně bych dala na hlavu čepičku nebo často hlavičku namáčela…plavací plínky jsme měli na plavču a super věcička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na plavání jsme chodili od 6m do bazénu. V domácím je od 8mi, kdyby ale bylo léto dřív, klidně bych dala. Taky je na sluníčku. Do bazénu mažu, na hlavě má klobouk, který namočím.
- Citovat
- Upravit
chodime do verejnyho slanyho od 3 mesicu…ted chodime na koupaliste a pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my taky koupeme, Elišku namažu, dostane klobouček a jde se plavat, dokonce mi přijde, že si to užívá
jo a je úplně nahatá, plínu na tu chvíli sundávám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj můžu se zeptat kolik je vám teď? Prckouvi jsou 4m chodíme taky na koupaliště už jsem si vyslechla několik
od starších členů naši rodiny, ale je to mnohem lepší než doma na zahradě!! Koupeš prcka celého nebo jen nožičky? Dík za info??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit