Koupání v bazéně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
2.7.10 20:21

Koupání v bazéně

Ahojte maminky:)
chtěla jsem se zeptat kdy jsou ted takový ty horka jestli s dětmi chodíte na veřejné koupaliště a nemáte strach z infekcí a tak,a jestli ste koupili plavací plínky:) no a ještě jestli děŤátka taky dáváte do vodičky nožky nebo do půlky tělíčka???malýmu je dneska 8 měsíců:)tak bychom to zítra asi prubli s nákým venkovním koupališťátkem:)písněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3287
2.7.10 20:30

Ahoj, malymu je 15 mesicu, az dnes poprve jsme byli na verejnem koupalisti…Jinak doma v bazenku uz driv :-) , ale byla se mnou kamaradka, ta ma 6ti mesicni holcicku, trosku ji namocila nozicky, ale do vody ji nedavala, ma strach z infekci…
Ja bych to ale zkusila, dala mu plavaci plinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
2.7.10 20:37

asi to taky zkusím:)doma v bazénku si malý taky cákal aspn nožičky:)a líbilo, tak uvidim:)..dneska sem koupila plínečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.7.10 20:42

My se teda koupeme jen v našem bazénku,u nás je dětské koupálko kritický,malou bych se tam bála dát.Malé je 13M,a vodu fakt miluje,cáká a má děsnou radost,jinak taky používám plínky do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.7.10 20:53

Tak my s Adámek chodili od 6 měsíců na kojenecké plavání a teď v pondělí a úterý jsme byli na koupálku. Je mu taky 8 měsíců. Pěkně jsme si to užili. Koupala jsem ho celého v brouzdálku a bez plíny. On je vodomil a strašně dováděl.
A mimo bazén jsem se snažila aby byl pořád ve stínu, na hlavě šátek.
Doufám, že jsme si teda nic nepřitáhli ťuk ťuk ťuk.

Jo a chtěla jsem dodat, že jsme s kamarádkou vzaly ještě malý bazének navíc. U deky jsme ho napustily, aby děti mohly dovádět i když nejsme v bazénu. Navíc ta voda v bazénu se nám zdála docela studená, tak v tomhle malém bazénku měly kafčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
2.7.10 21:04

My jsme minulý rok byli s asi 8 měsíční malou. Do brouzdaliště jsem ji namočila, do plaveckého bazénu ne. Plavací plínku měla, na většině koupališť u nás v okolí je to povinnost, plavčíci to kontrolují, případná nehoda se trestá pod pokutou.

Taky patřím k opatrnějším, kojence bych jinam než do brouzdaliště nenamočila a ještě bych dávala pozor, aby si nelokl vody apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.7.10 21:08

maly ma deset mesicu a byli jsme v mestkych laznich vevnitr v detsky mbazene.

jinak ted ty vedra mame bazen na zahrade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.7.10 21:28

my chodime od tri mesicu do slanyho verejnyho (v plavkach)…a ted v pohode na koupaliste…nahaty…ale me ter kadi kazdy rano..takze jdem az po :) jinak koupu ju celou po krk…plave uz paradne v kruhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.7.10 22:30

Já jsem byla s malým už taky má 18 měsíců, ale spíš jde o výběr koupaliště. Už bych tam asi nešla - kde jsem byla já, protože orpavdu hnus voda. Bylo to jako pro děti malinké, ale dospěláci si tam omývali nohy -aspoň teda někdo nepochopil, že je to pro děti :think: Takže tam bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 22:56

My chodíme teda do normálního krytého, chodili jsme i na kurzy plavání miminek. Plavky má normální - podle mě ta plavací plena čurání stejně úplně nezachytí (navíc si nedělám iluze, že bezplenkové 3 leté dítě se do té vody nevyčurá, tedy to neřeším) a kakoš se tam odhalí mnohem dřív. Důležité je, aby těsnily kolem nožiček, aby nic nevypadlo ven, kdyby něco :lol: Třeba v Tescu mají moc pěkné plavečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí