Jaké plavací plenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
9.4.13 21:17

Tak tady odkaz na ty naše http://www.proslunicka.cz/…opolini.html Na Heureka.cz taky maximální hodnocení ;) http://kojenecke-plavky.heureka.cz/…ini/recenze/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
9.4.13 21:21

@karolina_a_betuska tyhle se asi budou lepe oblikat nez ty SplashAbout Happy Nappy, tak ted nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
9.4.13 21:23

@Anet11 Oblíkají se super, zapneš je až na miminu, když se vrtí… Za nás fakt doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
10.4.13 08:40

Používáme plenky z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.13 21:24

Ahoj,

my používáme papírové z Kaufu a zatím jsem spokojená, tak uvidíme později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.3.14 21:19

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo stejnou zkušenost jako já nebo jestli je oblékám nějak špatně, ale používám jednorázové pleny Little Swimmers od Huggies a pokaždé když malý čůrá má to venku, plena nic nezadrží. Se stolicí zkušenost nemám, ale pevně doufám, že ta by tam zůstala. Tak mi to přijde trochu k ničemu pokud to takhle utíká všem dětem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.3.14 21:44

@Janaa 1 Ale to nejsou plenky jako Pampersy, to má protéct - kdyby to bylo nasákavé, tak dáš dítě do vody, plína má za dvě vteřiny kilo a dítě jde ke dnu ;) Ne, jsou to v podstatě jednorázové plavky, a tím, jak je to dělané (vyšší v sedu, gumičky kolem nožiček atd.) tak to má hlavně chytat hovňouse, aby dítě případně nezamořilo celej koupák ;)

Jinak samozřejmě dítě může mít stejně dobře i plavečky - nám je dokonce doporučovali, že ty plena přece jen je těžká a mění dítěti stabilitu. Ale je třeba mít nějaké, co budou dobře těsnit - my třeba máme pro dceru Popolini na cvočky, že se dají přizpůsobit podle toho, jak je macaté stehno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí