Jaké plavky pro 2letou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké plavky pro 2r
Ahoj mamky. ![]()
Jaké byste mi doporučily plavky pro dvouleťáka? Nejčastěji vidím asi Imse Vimse nebo Happy Nappy (s nohavičkama). Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Nebo máte jiné?
Je to na dovču do bazénu, aby nás nevyhodili. Doteď jsme žádné neměli, koupali jsme se doma v bazénu bez plavek, takže vůbec nevím. ![]()
Děkuji za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, tak to by mě taky zajímalo, přidávám se k tvému dotazu, my teda pojedeme k moři, ale loni když sme byli, tak měl jen slipíky, měl to radši, když nebyl úplně nahatej, tak letos o nějakých těch plavečkách taky uvažuju, akorát sem teda ještě na žádný nekoukala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pro dvouleťáka už snad normální plavky, ne? Malej měl normální plavky už loni na jaře a to mu byl rok a půl. Moč stejně ty plavky pro mimina nezadrží a kakání už v roce a půl odhadneš, kdy se mu chce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem o tom uvažovala a mi už začínáme chodit na nočník, takže v létě by to snad mělo být už fpoho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mafina5 píše:
Tak pro dvouleťáka už snad normální plavky, ne? Malej měl normální plavky už loni na jaře a to mu byl rok a půl. Moč stejně ty plavky pro mimina nezadrží a kakání už v roce a půl odhadneš, kdy se mu chce.
Tak to nevím. 2 roky mu budou za 4m, na nočník ještě neumí, a mluvit taky neumí. Možná se to změní, ale to teď těžko říct. A kakání fakt neodhadnu, až když tlačí, a to je pozdě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam dceru dva a pul, nocnik je tragedie, kakani poznam az kdyz smrdi, nebo hlasi „kakala“.
zatim to resim tema jednorazovejma papirovejma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme jednorázové papírové. Přišlo mi to nejlepší. Naštěstí dcera nikdy neměla nehodu, že by se pokadila, ale i tak by se jen sundaly, vyhodily a daly nové.
Od dvou let má klasické plavky. Původně jsem chtěla jednodílné, ale kvůli chození na wc má dvojdílné - bolerko a kalhotky.
- Citovat
- Upravit
Tak jsem objednala ve výprodeji Imse vimse rybičky plavky, a už se na ně těším.
Sice letos ještě pálka, ale jsou krásný, a my se budeme koupat celý léto, tak myslím, že je využijeme. A když z nich nevyroste do příštího roku, tak i ten. A pak zas pro druhý dítě.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit