Jaké plavky pro 2letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5724
9.4.13 19:34

Jaké plavky pro 2r

Ahoj mamky. :)

Jaké byste mi doporučily plavky pro dvouleťáka? Nejčastěji vidím asi Imse Vimse nebo Happy Nappy (s nohavičkama). Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? Nebo máte jiné?

Je to na dovču do bazénu, aby nás nevyhodili. Doteď jsme žádné neměli, koupali jsme se doma v bazénu bez plavek, takže vůbec nevím. :nevim:

Děkuji za rady. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2535
9.4.13 20:06

Ahojky, tak to by mě taky zajímalo, přidávám se k tvému dotazu, my teda pojedeme k moři, ale loni když sme byli, tak měl jen slipíky, měl to radši, když nebyl úplně nahatej, tak letos o nějakých těch plavečkách taky uvažuju, akorát sem teda ještě na žádný nekoukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.4.13 20:20

Tak pro dvouleťáka už snad normální plavky, ne? Malej měl normální plavky už loni na jaře a to mu byl rok a půl. Moč stejně ty plavky pro mimina nezadrží a kakání už v roce a půl odhadneš, kdy se mu chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
9.4.13 20:22

Taky sem o tom uvažovala a mi už začínáme chodit na nočník, takže v létě by to snad mělo být už fpoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.4.13 20:24
@Mafina5 píše:
Tak pro dvouleťáka už snad normální plavky, ne? Malej měl normální plavky už loni na jaře a to mu byl rok a půl. Moč stejně ty plavky pro mimina nezadrží a kakání už v roce a půl odhadneš, kdy se mu chce.

Tak to nevím. 2 roky mu budou za 4m, na nočník ještě neumí, a mluvit taky neumí. Možná se to změní, ale to teď těžko říct. A kakání fakt neodhadnu, až když tlačí, a to je pozdě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.4.13 20:39

Ja mam dceru dva a pul, nocnik je tragedie, kakani poznam az kdyz smrdi, nebo hlasi „kakala“.

zatim to resim tema jednorazovejma papirovejma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.4.13 21:13

Měli jsme jednorázové papírové. Přišlo mi to nejlepší. Naštěstí dcera nikdy neměla nehodu, že by se pokadila, ale i tak by se jen sundaly, vyhodily a daly nové.
Od dvou let má klasické plavky. Původně jsem chtěla jednodílné, ale kvůli chození na wc má dvojdílné - bolerko a kalhotky.

• Citovat
  • Upravit
5724
15.4.13 14:55

Tak jsem objednala ve výprodeji Imse vimse rybičky plavky, a už se na ně těším. 8) Sice letos ještě pálka, ale jsou krásný, a my se budeme koupat celý léto, tak myslím, že je využijeme. A když z nich nevyroste do příštího roku, tak i ten. A pak zas pro druhý dítě. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí