jaké plenky dáváte na noc?

165
1.2.06 09:34

jaké plenky dáváte na noc?

Ahoj holky, poslední týden se mi stalo, že alespoň jedna z holčiček se v noci probudila a měla mokré pyžámko. Teď jim dávám pleny Cien z lidla. Předtím jsem dávála pampers, ale ty také několikrát pročůraly. Váží obě kolem 11 kg. Jaké plenky dáváte vy? Díky za rady. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
1.2.06 09:43

Když se malá začala hýbat, přestaly nám Pampersky vyhovovat a od tý doby dodnes ve dne v noci jedu v Huggies super-flex (soft and dry nám protejkaly, páchly příšerně močí, i když jsem přebalila dřív a po nocích - škoda slov).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
1.2.06 10:03

Ani já si nemůžu vynachválit Huggies Super Flex. Od doby, co používám jedině tyhle, se mi malý v noci ještě nepročůral. Spolehlivě pojmou všechno a nemáme problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
1.2.06 10:12

Ahoj.

Dávám Pampersky č. 4, Radim má přes 11 kg a nestalo se mi, že by protékaly ( a to v noci v postýlce pěkně putuje).

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
1.2.06 10:14

Ahoj, ja pouzivam DM Babylove a su podla mna vyborne, daleko lepsie ako Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
1.2.06 10:18

modré Helen Harper, bez problému, má asi 12,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
1.2.06 10:24

Když nám začaly protékat Pampersky, třeba po 1,5 hodině sezení v autosedačce, přešla jsem na Babylove a lituju, že jsem je nedávala od začátku. Jsou mnohem lepší než Pampers, mimo jiné nesmrdí :wink:
Pro mrňouse už jsem koupila Babylovky, akorát budeme muset doplácat těch několik balíků Pampersek, co nám zbyly po malé jak rostla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.2.06 11:19

Plenky

Ahojky,
já dávám jedině Huggies super-flex. Vyzkoušela jsem jak Pampers, Helen Harper, tak i Fixies apod. Všechny pročůral. Takže nám se osvědčily Huggies super-flex. Jsou sice dražší, ale když je koupíš v akci bal. za 200 Kč, tak to jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.2.06 11:26

ahojky

myslím že Huggiesky a babylovky vyjdou tak na stejno… no my každopádně máme huggies na den a babylove na noc…l prostě od tý doby co má v noci babylove tak se nepročůral (jen jednou - horem na bříšku - málo jsem utáhla a sjelo to… ) takže nemám důvod to změnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
1.2.06 11:55

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.06 12:07

my dáváme fialové Tesco plenky, jsou velmi levné a přitom vynikající, ještě se mi nestalo, že by protekly

• Citovat
  • Upravit
300
1.2.06 12:16

My jsme max. spokojeni s Huggies SUPER FLEX, ještě nám taky neprotekly, takže na noc. Sem tam neodolám krásným obrázkům na Pampers Aktiv, na den jsou perfektní, ani v noci se nám nestala nějaká zá:,–(ní nehoda, ale je pravda, že někdy když už byly ráno plné tak měl malý mokrou prdelku, narozdíl od Huggiesek, které jsou opravdu více savé…

Iriss + 2kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.2.06 13:30

Ahoj holky,

jdete mi tou diskuzí pěkně do noty! Ondra v posledním měsící Pampersky pokaždé pročůrá! Nepomůže, ani když ho přebalím uprostřed noci, prostě se vždycky ráno probudí mokrý. Přes den je to v poho, kupodivu se mi osvědčily Pampers sleep and play (ty na noc nedávám, tam jsem dávala normální), ale Pampers „normal“ jsou na noc děsné. Vyzkoušíme asi ty Huggiesky. Švagrová (3 děti) s nima měla dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.2.06 13:34

Jiříček vždycky hodně pil a tak pročůral úplně všechno (opravdu jsem vyzkoušela vše na co jsem narazila) kromě Huggies Superflex. Bohužel, i ta největší velikost mu v 20 měsících už byla malá, takže pak nějakou dobu jsme jeli na těch LIDL - nejsou špatné, ale pokud bych si mohla vybrat, Huggies mi přijdou lepší. Posledních pár dní plínkové etapy jsme skončili na plínkách z Plusu, protože, byť nejsou tak ssavé, jsou prostě největší :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.2.06 22:26

:-))

No maminky ak mi máme nejhorší zkušenost s Fixis,prtože je malý pročůrá,ale ani lepítka nedrží:-((Nejlepší zkušenost máme z Pampers a Hagís,u obou jsem si jistá že malý je do rána v poho a to mi spinká dlouho(19:30-8:00-8:30),je sice pravda že čaj ani mléko v noci nepije už hoooooooodně dlouho a je mu 11m.Jinak jsem třeba nezjoušela ty Tesco pleny jak maminky píší,asi ze strachu že jsou vyráběny jen pro Tesco a jejich výrobkům moc nevěří,tak jako Lídlovým výrobkům:-(((
Ale třeba se mílím.
Marcela a Táda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí