Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, poslední týden se mi stalo, že alespoň jedna z holčiček se v noci probudila a měla mokré pyžámko. Teď jim dávám pleny Cien z lidla. Předtím jsem dávála pampers, ale ty také několikrát pročůraly. Váží obě kolem 11 kg. Jaké plenky dáváte vy? Díky za rady. M.
Když se malá začala hýbat, přestaly nám Pampersky vyhovovat a od tý doby dodnes ve dne v noci jedu v Huggies super-flex (soft and dry nám protejkaly, páchly příšerně močí, i když jsem přebalila dřív a po nocích - škoda slov).
Ani já si nemůžu vynachválit Huggies Super Flex. Od doby, co používám jedině tyhle, se mi malý v noci ještě nepročůral. Spolehlivě pojmou všechno a nemáme problém.
Ahoj.
Dávám Pampersky č. 4, Radim má přes 11 kg a nestalo se mi, že by protékaly ( a to v noci v postýlce pěkně putuje).
Beruška
Ahoj, ja pouzivam DM Babylove a su podla mna vyborne, daleko lepsie ako Pampers.
Když nám začaly protékat Pampersky, třeba po 1,5 hodině sezení v autosedačce, přešla jsem na Babylove a lituju, že jsem je nedávala od začátku. Jsou mnohem lepší než Pampers, mimo jiné nesmrdí ![]()
Pro mrňouse už jsem koupila Babylovky, akorát budeme muset doplácat těch několik balíků Pampersek, co nám zbyly po malé jak rostla ![]()
Ahojky,
já dávám jedině Huggies super-flex. Vyzkoušela jsem jak Pampers, Helen Harper, tak i Fixies apod. Všechny pročůral. Takže nám se osvědčily Huggies super-flex. Jsou sice dražší, ale když je koupíš v akci bal. za 200 Kč, tak to jde ![]()
ahojky
myslím že Huggiesky a babylovky vyjdou tak na stejno… no my každopádně máme huggies na den a babylove na noc…l prostě od tý doby co má v noci babylove tak se nepročůral (jen jednou - horem na bříšku - málo jsem utáhla a sjelo to… ) takže nemám důvod to změnit…
my dáváme fialové Tesco plenky, jsou velmi levné a přitom vynikající, ještě se mi nestalo, že by protekly
My jsme max. spokojeni s Huggies SUPER FLEX, ještě nám taky neprotekly, takže na noc. Sem tam neodolám krásným obrázkům na Pampers Aktiv, na den jsou perfektní, ani v noci se nám nestala nějaká zá:,–(ní nehoda, ale je pravda, že někdy když už byly ráno plné tak měl malý mokrou prdelku, narozdíl od Huggiesek, které jsou opravdu více savé…
Iriss + 2kluci
Ahoj holky,
jdete mi tou diskuzí pěkně do noty! Ondra v posledním měsící Pampersky pokaždé pročůrá! Nepomůže, ani když ho přebalím uprostřed noci, prostě se vždycky ráno probudí mokrý. Přes den je to v poho, kupodivu se mi osvědčily Pampers sleep and play (ty na noc nedávám, tam jsem dávala normální), ale Pampers „normal“ jsou na noc děsné. Vyzkoušíme asi ty Huggiesky. Švagrová (3 děti) s nima měla dobrou zkušenost.
Jiříček vždycky hodně pil a tak pročůral úplně všechno (opravdu jsem vyzkoušela vše na co jsem narazila) kromě Huggies Superflex. Bohužel, i ta největší velikost mu v 20 měsících už byla malá, takže pak nějakou dobu jsme jeli na těch LIDL - nejsou špatné, ale pokud bych si mohla vybrat, Huggies mi přijdou lepší. Posledních pár dní plínkové etapy jsme skončili na plínkách z Plusu, protože, byť nejsou tak ssavé, jsou prostě největší ![]()
No maminky ak mi máme nejhorší zkušenost s Fixis,prtože je malý pročůrá,ale ani lepítka nedrží:-((Nejlepší zkušenost máme z Pampers a Hagís,u obou jsem si jistá že malý je do rána v poho a to mi spinká dlouho(19:30-8:00-8:30),je sice pravda že čaj ani mléko v noci nepije už hoooooooodně dlouho a je mu 11m.Jinak jsem třeba nezjoušela ty Tesco pleny jak maminky píší,asi ze strachu že jsou vyráběny jen pro Tesco a jejich výrobkům moc nevěří,tak jako Lídlovým výrobkům:-(((
Ale třeba se mílím.
Marcela a Táda