Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, dnes jsem byla v Globusu a objevila jsem tam jednorázové plíny od firmy Bella, máte s nimi některá zkušenost? Měli tam pouze ve vel. 7-18kg a bylo jich tam jen 56ks za 289kč. Ještě jsem je nikdy neviděla až dnes. Mají suché zipy..Už jsou dlouho na trhu?
Plenky Happy jsou super, vyzkoušela jsem je v porodnici:-) Bývají v akcích tak je kupuji ,jediný rozdíl je v tom, že jsou takové naducanější, ale nám to nevadí:-)
Hezký den hana
TAky je občas koupím, měli jsme je v porodnici a bez probémů. Viděla jsem je jenom v Carrefouru, teď už je mají ve více obchodech.
ja je koupila tak pred mesicem ,nastesti jen mensi baleni a byly moc siroke a meli jsme i nehodu..no proste zustavam u pampers,huggies atd.
ale nekomu to ze jsou tak siroke nevadi ![]()
Ahoj,
kdo používá tyhle plenky, mám dotaz..používám je už asi tři měsíce a až teď sem si přečetla že by měli mít nějakou vrstvu cio se zbarví když je potřeba vyměnit plenku
vůbec nic takového sem nevěděla ani neviděla…kde to jako je a jak to funguje
![]()
@Corie Já měla teda jen jedno balení do porodnice, ale ničeho takového jsem si nevšimla, že by tam bylo… ![]()
@Hoa Mai píše:Že? a to je napsané na všech baleních, taky mě to překvapuje
@Corie Já měla teda jen jedno balení do porodnice, ale ničeho takového jsem si nevšimla, že by tam bylo…
@Corie No je pravda, že já jsem to moc nezkoumala, protože mě ani nenapadlo, že by tam něco takového mohlo být. A jak to jako má vypadat tam nepíšou?
Napsané to být může, ale na plence to není. Tedy aspoň ne na těch co máme doma ![]()
Používám rok a nevím o tom, ale ani nechápu, k čemu je to dobré, úplné mrně stejně přebaluju minimálně po každém krmení, většího méně často, ale když už svlíknu, tak na plínce vidím, jestli je pročůraná, je to jiná váhová kategorie, a i když třeba před koupáním sundám málo počůranou plínku, stejně dám úplně novou, takže já bych to ani nevyužila.
Já taky pochválím plínky od bella happy, sic už mám děti větší a z plínek už jsou vyrostlí. u dcerky to byl jedinný druh který snesla, z ostatních měla vždy exémy a další problémy, a že jsme jich vyzkoušeli mraky ![]()
@zrcadlo píše:
Používám rok a nevím o tom, ale ani nechápu, k čemu je to dobré, úplné mrně stejně přebaluju minimálně po každém krmení, většího méně často, ale když už svlíknu, tak na plínce vidím, jestli je pročůraná, je to jiná váhová kategorie, a i když třeba před koupáním sundám málo počůranou plínku, stejně dám úplně novou, takže já bych to ani nevyužila.
Ani já ne..přebaluji hrozně často, jen mě překvapilo když sem to četla..
Taky jsem tam nic takového neviděla. Měla jsem je v porodnici a teď nedávno jsem je kupovala pro malou.
Je to tam takhle : Prodyšné absorpční jádro je vybavenou vrstvou Magic Green, která se zbarví v případě potřeby výměny pleny.
![]()