plenky Bella Happy

258
31.1.06 13:33

plenky Bella Happy

:D Ahoj maminky, dnes jsem byla v Globusu a objevila jsem tam jednorázové plíny od firmy Bella, máte s nimi některá zkušenost? Měli tam pouze ve vel. 7-18kg a bylo jich tam jen 56ks za 289kč. Ještě jsem je nikdy neviděla až dnes. Mají suché zipy..Už jsou dlouho na trhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1723
31.1.06 14:07

Plenky Happy jsou super, vyzkoušela jsem je v porodnici:-) Bývají v akcích tak je kupuji ,jediný rozdíl je v tom, že jsou takové naducanější, ale nám to nevadí:-)
Hezký den hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
31.1.06 21:18

TAky je občas koupím, měli jsme je v porodnici a bez probémů. Viděla jsem je jenom v Carrefouru, teď už je mají ve více obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.1.06 21:59

ja je koupila tak pred mesicem ,nastesti jen mensi baleni a byly moc siroke a meli jsme i nehodu..no proste zustavam u pampers,huggies atd.
ale nekomu to ze jsou tak siroke nevadi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
31.1.06 22:29

pouzivali sme je asi 2× ale jsem byla spokojena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.12.14 10:43

Ahoj,
kdo používá tyhle plenky, mám dotaz..používám je už asi tři měsíce a až teď sem si přečetla že by měli mít nějakou vrstvu cio se zbarví když je potřeba vyměnit plenku :mrgreen: :mrgreen: vůbec nic takového sem nevěděla ani neviděla…kde to jako je a jak to funguje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.12.14 10:47

@Corie Já měla teda jen jedno balení do porodnice, ale ničeho takového jsem si nevšimla, že by tam bylo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.12.14 10:49
@Hoa Mai píše:
@Corie Já měla teda jen jedno balení do porodnice, ale ničeho takového jsem si nevšimla, že by tam bylo… :nevim:
Že? a to je napsané na všech baleních, taky mě to překvapuje :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
2.12.14 11:16

@Corie No je pravda, že já jsem to moc nezkoumala, protože mě ani nenapadlo, že by tam něco takového mohlo být. A jak to jako má vypadat tam nepíšou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
2.12.14 11:18

Napsané to být může, ale na plence to není. Tedy aspoň ne na těch co máme doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
2.12.14 11:50

Používám rok a nevím o tom, ale ani nechápu, k čemu je to dobré, úplné mrně stejně přebaluju minimálně po každém krmení, většího méně často, ale když už svlíknu, tak na plínce vidím, jestli je pročůraná, je to jiná váhová kategorie, a i když třeba před koupáním sundám málo počůranou plínku, stejně dám úplně novou, takže já bych to ani nevyužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
2.12.14 11:57

Já taky pochválím plínky od bella happy, sic už mám děti větší a z plínek už jsou vyrostlí. u dcerky to byl jedinný druh který snesla, z ostatních měla vždy exémy a další problémy, a že jsme jich vyzkoušeli mraky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.12.14 11:58
@zrcadlo píše:
Používám rok a nevím o tom, ale ani nechápu, k čemu je to dobré, úplné mrně stejně přebaluju minimálně po každém krmení, většího méně často, ale když už svlíknu, tak na plínce vidím, jestli je pročůraná, je to jiná váhová kategorie, a i když třeba před koupáním sundám málo počůranou plínku, stejně dám úplně novou, takže já bych to ani nevyužila.

Ani já ne..přebaluji hrozně často, jen mě překvapilo když sem to četla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
2.12.14 12:01

Taky jsem tam nic takového neviděla. Měla jsem je v porodnici a teď nedávno jsem je kupovala pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.12.14 12:05

Je to tam takhle : Prodyšné absorpční jádro je vybavenou vrstvou Magic Green, která se zbarví v případě potřeby výměny pleny. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí