Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, maminky jaké používáte/používaly papírové plenky a s jakými jste byly nespokojeni a naopak spokojení?
To je jen taková malá anketka pro mě. Používám Pampers a zatim jsou u mě na prvním mistě. Co mě štve je cena. Tak budu zvědavá na vaše zkušenosti… ![]()
Jedině Pampers!!!! Huggies se mi zdály být dost tvrdé a nepoddajné, Hápy nápodobně, Babylove jsou takové velké a naducané.....
Teď ale mají v Tescu opět akci na ty jejich, tak je zkusím. Už jsme si jednu půjčili od sousedky a nebyla to taková katastrofa ![]()
Jinou zkušenost nemáme ![]()
ahojky já zase jedině Huggies premium - mají gumičky i na zádech i na nožkách a já jsem z nich nadšená.
Pampers u obou kluků. Huggies Premium mi nevyhovovaly - jsou tvrdší, tlustší a méně savé, mladší se mi v nich pravidelně v noci pročurával.
Martina
Ahoj, v lete byla Klara opruzena a myslim, ze to zpusobily Tesco a Huggies (problem se vracel po jejich pouzivani) a tak uz nekolik mesicu jedeme v ekologickych plenkach Alana z DM. Jsou moc prima, perfektne ji sednou, nedrazdi a jsou mekke i kdyz v porovnani s Pampers naducanejsi. Jen s cenou si nepomuzes… ale DM zas nabizi program slev, tak se daji vzdycky koupit se slevou.....
Pampers Active baby i sleep & play, už od narození.
kupuju v akcích, takže někdy máme doma i 4 balíky. Active baby za 359 za giant pack, nad 400 nejdu
v globusu
vyzkoušela jsem i babylove, alana, huggies premium i classic /omylem/, tesco fialové, v různých velikostech.
huggies premium mi vyhovovali ty první, vel. 2, což ti už asi nehrozí
byly měkké a s gumičkou na zádech. ostatní hrůza, po noci pročůrané, tvrdé.
tesco - vel, 2 vyrábí jiný výrobce, od 3 jsou lepší, ale stejně nic extra, opět pročůrané, tentokrát i opruz. ![]()
babylove - zkoušeno vel. maxi. malé balení bylo dobré, ale pak jsem koupila tu krabici 80 plen asi a ty jsou jiné! tvrdší a drsnější a syn se oprudil ![]()
Alana - přijdou mi celkem dobré, na doma, na noc se bojím pročůrání - Endy, nemáš s tím problém?? - cenově nevyjdou líp, než pampers, takže zůstáváme věrni značce…
Spokojení jsme s Babylove, Clever z Billy, zelené plenky z Alberta či Hypernovy.
Plenky Pampers a Huggies za tu cenu nic moc ![]()
Nat, nemame problem s procuranim, i kdyz je to nekdy uz pekna bomba…ale nemam porovnani, pac jine nepouzivame… Navic kluci curaji asi vic dopredu, tak je mozne, ze uz mu to prosaklo na brisko…
Taky jsem používala jedině Alany z DM,před nimi pleny Moltex.Klára.
Ahoj, tak my používáme Pampers, Huggis, Fixis, Ty z Lidlu a spokojenost.
ahoj kupuju jedině pampers active, sleep mě hned pročurala a jednou jsme dostaly pampers fit (fialový obal) a můžu říct super akorát cena cca 430,– (36ks)
a slevy na ně moc nebývají , takže jsme u zelených
ahoj kupuju jedině pampers active, sleep mě hned pročurala a jednou jsme dostaly pampers fit (fialový obal) a můžu říct super akorát cena cca 430,– (36ks)
Nam vyhovovaly jedine Tesco, Emca je ma doted, na malyho jsme meli pidipampersky a ted latkovky ![]()
stridame pamperst active baby s fialovyma tesco, sem tam pliny z Lidlu. huggies byly moc tvrde, fixies nic moc.