Jaké plenky používáte?

2047
17.3.09 22:14

Jaké plenky používáte??

Ahoj, maminky jaké používáte/používaly papírové plenky a s jakými jste byly nespokojeni a naopak spokojení?

To je jen taková malá anketka pro mě. Používám Pampers a zatim jsou u mě na prvním mistě. Co mě štve je cena. Tak budu zvědavá na vaše zkušenosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
17.3.09 22:23

Jedině Pampers!!!! Huggies se mi zdály být dost tvrdé a nepoddajné, Hápy nápodobně, Babylove jsou takové velké a naducané.....
Teď ale mají v Tescu opět akci na ty jejich, tak je zkusím. Už jsme si jednu půjčili od sousedky a nebyla to taková katastrofa ;)
Jinou zkušenost nemáme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.3.09 22:54

ahojky já zase jedině Huggies premium - mají gumičky i na zádech i na nožkách a já jsem z nich nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
17.3.09 23:18

Pampers u obou kluků. Huggies Premium mi nevyhovovaly - jsou tvrdší, tlustší a méně savé, mladší se mi v nich pravidelně v noci pročurával.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.3.09 23:28

Ahoj, v lete byla Klara opruzena a myslim, ze to zpusobily Tesco a Huggies (problem se vracel po jejich pouzivani) a tak uz nekolik mesicu jedeme v ekologickych plenkach Alana z DM. Jsou moc prima, perfektne ji sednou, nedrazdi a jsou mekke i kdyz v porovnani s Pampers naducanejsi. Jen s cenou si nepomuzes… ale DM zas nabizi program slev, tak se daji vzdycky koupit se slevou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.3.09 23:47

Pampers Active baby i sleep & play, už od narození.
kupuju v akcích, takže někdy máme doma i 4 balíky. Active baby za 359 za giant pack, nad 400 nejdu :wink: v globusu

vyzkoušela jsem i babylove, alana, huggies premium i classic /omylem/, tesco fialové, v různých velikostech.
huggies premium mi vyhovovali ty první, vel. 2, což ti už asi nehrozí :) byly měkké a s gumičkou na zádech. ostatní hrůza, po noci pročůrané, tvrdé.
tesco - vel, 2 vyrábí jiný výrobce, od 3 jsou lepší, ale stejně nic extra, opět pročůrané, tentokrát i opruz. :(
babylove - zkoušeno vel. maxi. malé balení bylo dobré, ale pak jsem koupila tu krabici 80 plen asi a ty jsou jiné! tvrdší a drsnější a syn se oprudil :(
Alana - přijdou mi celkem dobré, na doma, na noc se bojím pročůrání - Endy, nemáš s tím problém?? - cenově nevyjdou líp, než pampers, takže zůstáváme věrni značce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.3.09 23:51

Spokojení jsme s Babylove, Clever z Billy, zelené plenky z Alberta či Hypernovy.
Plenky Pampers a Huggies za tu cenu nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.3.09 00:14

Nat, nemame problem s procuranim, i kdyz je to nekdy uz pekna bomba…ale nemam porovnani, pac jine nepouzivame… Navic kluci curaji asi vic dopredu, tak je mozne, ze uz mu to prosaklo na brisko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.09 06:47

Taky jsem používala jedině Alany z DM,před nimi pleny Moltex.Klára.

• Citovat
  • Upravit
2010
18.3.09 06:54

Ahoj, tak my používáme Pampers, Huggis, Fixis, Ty z Lidlu a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.3.09 06:58

ahoj kupuju jedině pampers active, sleep mě hned pročurala a jednou jsme dostaly pampers fit (fialový obal) a můžu říct super akorát cena cca 430,– (36ks) :? a slevy na ně moc nebývají , takže jsme u zelených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.3.09 06:58

ahoj kupuju jedině pampers active, sleep mě hned pročurala a jednou jsme dostaly pampers fit (fialový obal) a můžu říct super akorát cena cca 430,– (36ks) :? a slevy na ně moc nebývají , takže jsme u zelených

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
18.3.09 06:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
18.3.09 07:50

Nam vyhovovaly jedine Tesco, Emca je ma doted, na malyho jsme meli pidipampersky a ted latkovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.3.09 08:02

stridame pamperst active baby s fialovyma tesco, sem tam pliny z Lidlu. huggies byly moc tvrde, fixies nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí