Jaké pleny vám mimi nepročůralo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105
30.3.15 12:19

Jaké pleny vám mimi nepročůralo?

Čauky holky, potřebuju tipy na pleny, na noc máme zelený pampersky, ale ráno s toho má pěkně mokrej zadek, divim se že se s toho nevzbudí, asi ji to extra nevadí ale mě to pěkně se.. když to vidim. :zed: :,( 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.3.15 12:21

Jak je stará? Přebalovat v noci? Dávat vyčůrat před spaním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
30.3.15 12:22

Zkoušela jsem jich dost a opravdu všechny protekly, řeším tak že než jdu spát, tak přebalím, ale je pravda, že naše malá opravdu hodně pije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
30.3.15 12:23

My jsme spokojení právě se zelenýma Pamperskama, nebo s bílýma. Dobré jsou i z DMka Babylove, ale ty kupuju občas. No a co teda vůbec neprošlo jsou plíny z Rossmanna, z Penny, Alberta a oranžový Pampersky. Ale každému bude vyhovovat něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
30.3.15 12:24

@Akiree z Lidlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.3.15 12:24

Pro me jsou top Bella Happy a Tesco pliny.

• Citovat
  • Upravit
35029
30.3.15 12:27

Já dávala dřív na noc o číslo větší, když malému ty klasické nestačily. Jinak bych trochu omezila pití, jako nesebrala bych, ale k večer a večer bych to malinko korigovala :think: malej taky pije hodně, po páté večer vypije klidně ještě půl až 3/4 litru, ale pleny stačí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.3.15 12:27

Nevím, jak staré máš dítě, ale moje zkušenost od mladšího syna je taková, že všechny. Do nějakých 14 měsíců jsem v noci přebalovala, protože to nepobraly žádné pleny. Zkoušela jsem kde co a pokud jsem nepřebalila, vždycky byl ráno totálně durch, mokré pyžamo i s postelí. Až co je starší a má tím pádem delší intervaly mezi čůráním, tak teprve od té doby mu plena vydrží. Se starším jsem takové problémy neměla, mladší hodně pije a tím pádem i hodně čůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
30.3.15 12:28

S papprskama taky nemám moc dobrý zkušenosti. Já jsem spokojená třeba s Happy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
30.3.15 12:32

Bílé pampers premium care dosud vydržely vše, zelené ani oranžové nevydržely, ale bílé jo; nevydržely ani hugies ani jedny no-name (už si nepamatuju které)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.3.15 12:39

Mně vozí tchán z zahraničí, ale měla jsem i Pampers a synovi ještě čůrání neproteklo. Za to kakání skoro pokaždé. :zed: Je mu skoro pět měsíců, v noci nepřebaluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.3.15 12:39

Malému jako jediné vydrží Albert Basic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
30.3.15 12:40

Já mám velice dobrou zkušenost s plenami Babylove z DM drogerie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.3.15 12:41

Látkové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 12:43

Bud Babylove z DM nebo zelené pampers. A pokud to jde tak nechat vyčurat ještě před spaním a nebo dát čistou plínu těsně před usnutím nevím jak je dítko starý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí