Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Ijen a tobe to nevadi kdyz se nekde vyzujes v tech silonovych ponozkach ?
mne tada jo
Nosím od silonek(ty moc ne) přes bavlněné,po froťáky až vlněné,ty spíš doma,do bot se mi nevejdou.Mám ráda zásoby fuseklí všech druhů,barev i materiálů. Uznávám proč se neporadit a neinspirovat,nic ve zlém,ale vždycky se těmto tématům směju,to když ti většina poradíme jiné než máš a myslíš do teď ,že ti vyhovovaly,tak je zahodíš a pujdeš nakoupit jiné?
Jo,nenosím teď kozačky,před pár dny jsem ještě měla sandály.
No prave premyslim kde by mi to melo vadit. V praci se komplet prevlikam, ve fitku a na plovarne taky, a jinde se nezouvam. U rodicu si naopak jeste navlecu tluste ponozky, ale tam to fakt neresim.
@petrapřilepova24 Nesnesu ten umělej materiál, připadám si jak s nohama v igelitovém sáčku.
Vizuálně mi naopak silonky nevadí, ani ten lem, pokud nejsou nějaké extra vytahané samozřejmě. Ale jako do balerínek ponožky ne, to buď silonky nebo nic, to už se teď moc nedá. O ponožkách píšu do oxfordek nebo nějakých těch mokasín/polobotek.
Do všeho nosím ponožky, když mám baleríny tak jen takové ty nizoučké „ťapky“, které nejsou vidět. Silonky též nesnesu ![]()
Silonky jsou mi
, ty jsem ochotna si ve forme podkolenek vzit v zime pod dlouhou sukni do divadla nebo tak neco, takze bud na boso, nebi kdyz je vic chladnec tak volim vzdy takove boty, abych si mohla vzit cerny slaby bavlneny ponozky
@Regina Hero Vsechno. Taky se mi noha v silonce nelibi. Normalne je nosim, ale fakt se mi to nelibi. Vypada to tak nejak mrtve jak ploutev. Br.
Jedině bavlna.
Jinak bych pak doma po vyzutí zhynula smrady.
Nebo někde na návštěvě ![]()
Já bavlněné, silonky tak max do balerin, ale to ani poslední dobou ne, protože mi pak kloužou z nohy, do sandálů zas vypadají blbě
v těch silonkach se víc zapařuje noha a množí se bakterie nehledě že na zimu budou víc hřát normální ponožky ![]()
Zasadne bavlna. Nesnasim silonky, ty si nazuju jen opravdu vyjmecne, kdyz to vyzaduje spolecenska situace. Mimo to, je to nehygienicke
@Pipet mne je nejvic neprijemne se vyzout nekde v silonkoch na nasteve ![]()
@petrapřilepova24 A ty jsi na ty silonky nějak úchylná nebo co? ![]()