Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@petrapřilepova24 píše:
Ahoj holky chtela bych se zeptat jake ponozky volite do kozacek či mokasin v tomto obdobi jestli normalne bavlnene nebo silonove ponozky v čem se vam chodi lip a co je pohodlnejsi?
tak asi každý to bude mít jinak, k čemu ti bude třeba moje odpověď, že chodím zásadně i v zimě v silonkových ponožkách, když třeba tobě v nich bude zima? To asi musíš zkusit, ne? I každé boty jsou jiné, zatímco jedny jsou teplejší, v jiných může být zima… doteď jsi nosila co?
@Regina Hero jen se ptam jak to resi ostatni ja jsem mela dnes silonky protoze v praci se prezouvam do balerin ![]()
Nesnáším silonky, snesu je jenom párkrát do roka jako nutné zlo, když by cokoliv jiného vypadalo blbě. Takže bavlněné, co nejpodobnější barvě bot, případně s nějakým malým zdobením, puntíky, apod., ale nemusím se řídit žádným dress codem, v podstatě je úplně jedno, jak půjdu do města nebo do obchodu, je to jenom pro můj dobrý pocit… Ale k čemu ti to je, každý snáší jinak zimu, má jiné boty, má jinou oblíbenost materiálu… Si vyzkoušej víc variant a uvidíš. ![]()
@petrapřilepova24 píše:
@Regina Hero jen se ptam jak to resi ostatni ja jsem mela dnes silonky protoze v praci se prezouvam do balerin
a ty by sis do balerínek vzala ponožky?
@prejeta_zaba co ti vadi na silonkach ? ja na nich nic spatneho nevidim ![]()
@Regina Hero kdyz maji stejnou barvu jako bota tak proc ne ? tz nosis co ?
@petrapřilepova24 píše:
@Regina Hero kdyz maji stejnou barvu jako bota tak proc ne ? tz nosis co ?
jak jsem psala výš, nosím silonkové ponožky nebo podkolenky… do všech bot kromě bruslí, lyžařských nebo trekových bot…
Nosim silonky, to uz musi fakt mrznout abych presla na merino, ktere nosim do trekovych bot na vylety. Ale poslednich nekolik zim to nebylo nutne. V praci se komplet prevlikam, tam nosim bile funkcni ponozky nebo podkolenky.
@petrapřilepova24 píše:
Ahoj holky chtela bych se zeptat jake ponozky volite do kozacek či mokasin v tomto obdobi jestli normalne bavlnene nebo silonove ponozky v čem se vam chodi lip a co je pohodlnejsi?
V tomto období kozačky fakt nenosím
Zkusila bych bavlněné ponožky, protože v říjnu už mi je většinou v silonkách zima. Nosím klasické kožené polobotky a do nich bavlněné ponožky. Mám ráda svoje nohy ![]()
@Regina Hero problem je kdyz se v tech silonkach nekde vyzuju tak to dvakrat nevypada nejlip ta noha v ty silonce a nevonito idealne ale s tim mame asi problem kazda ![]()
@petrapřilepova24 píše:
@Regina Hero problem je kdyz se v tech silonkach nekde vyzuju tak to dvakrat nevypada nejlip ta noha v ty silonce a nevonito idealne ale s tim mame asi problem kazda
to nevím, mě noha v silonce přijde normální, vypadá to jako noha v čemkoliv jiném (vytahané ponožky teda nepočítám), nohy mi nesmrdí… a pokud někomu nevoní, tak se dají koupit různé spreje nebo přípravky…
Ja se krome prace asi nikde nevyzouvam. A kdyz jdu k nasim nebo tchanovcum beru si s sebou tluste ponozky, protoze je mi u nich v tech starsich baracich zima na nohy.
@Regina Hero prijde mi trapne se pred nekym vyzouvat kdyz mam na sobe silonovy ponozky nevypada to dobre ty lemy u tech prstu
@Ijen a tobe to nevadi kdyz se nekde vyzujes v tech silonovych ponozkach ?
mne tada jo
Nosím od silonek(ty moc ne) přes bavlněné,po froťáky až vlněné,ty spíš doma,do bot se mi nevejdou.Mám ráda zásoby fuseklí všech druhů,barev i materiálů. Uznávám proč se neporadit a neinspirovat,nic ve zlém,ale vždycky se těmto tématům směju,to když ti většina poradíme jiné než máš a myslíš do teď ,že ti vyhovovaly,tak je zahodíš a pujdeš nakoupit jiné?