Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim, chtela bych zacit pouzivat probiotika na zlepseni traveni a protoze mam sem tam i nejaky ten pupinek. S jakymi jste spokojeni a videly jste vysledky?
Harmonelo nechci!!!
Skoro každej den vylemtám půl litru kefíru. Zachránil mě i když mi bylo fakt zle po antibiotikách. To jsem na něj poprvý v životě dostala chuť a piju to teď na litry.
@Gábííí mohla bych take poprosit o info? Zkousim uz druhe a nic moc. Dekuji
Kupuju taková, aby byla non toxic (neobsahujíci “šmakulády” jako plnidla apod.). Takže např. od Goodie, Now, Viridian, Smidge
Důležitý je údaj, kolik mají kmenů bakterií.
Mám dobré zkušenosti s probiotiky od značky Biopron nebo Swiss Laktobacily. Pomohly mi s trávením i s pletí, stačí brát pravidelně.
Probio Psyllium od Dr. Popova a k tomu ještě beru Lví hřívu z Houbičky eu. S touhle kombinací jsem moc spokojená. Lví hříva je vitální houba, která má právě účinnost na trávení, střeva, žaludek atd. Beru od nich i jiné houby a za mě velká spokojenost. Psyllium jsem brala na zkoušku a taky mi pěkně sedlo. Měla jsem dlouhé roky překyselený žaludek a potíže s trávením, brala jsem klasické tobolky na předpis a tohle mi teda moc pomohlo a nemusím brát žádné chemické tabletky. A miluju taky teda kysané výrobky, takže kefír, acidofilní mléko atd. ![]()