Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, v pátek jdeme s přítelem na balet do ND, včera jsem byla u babi a našla jsem u ní ve skříni tyhle bílé šaty s korálky. Babi si je prý nechala šít do divadla a na plesy v r. 1975, když se vdala. Jsou moc hezké, myslíte si, že se tyto dlouhé hodí? Líbí se mě ty korálky i látka. Jsou dlouhé až skoro na zem. Přítel bude mít tmavomodrý oblek.
Když jsem tam naposledy viděla, v čem lidi přišli na činohru, tak je to de facto úplně jedno
Ale jinak šaty jsou moc krásné
já bych si je klidně vzala ![]()
@Margery píše: Více
Z mojí zkušenosti na balet většinou chodí v průměru oblékaní lépe. Asi to přitahuje trošku jinu sortu lidí. ![]()
Jinak zakladatelko za mě taky určitě ano.
Ano, krásné.. akorát oni pod to nosili kombiné.. nemáš to průhledné? Já mám podobné, akorát horní část je z krajky a mám tedy podšité všitou spodničkou.
Jinak ano, vzala bych si je.
@Margery píše: Více
Ano, já si nedávno ve svém pouzdrovém kostýmku se sáčkem a lakovýma lodičkama a manželem v obleku přišla až divně. ![]()
Hezke, ale jak jsou zmackane pusobi lacine. Zkusila bych jestli je to dlouhym skladovanim, nebo se proste tak mackaji
@Veralyn Jen bych podotkla, pokud půjdete v těchto šatech do divadla, vzít si něco přes ramena a ruce. Jednak tam občas bývá zima a hlavně odhalená ramena se úplně do divadla nehodí.
@Veralyn píše: Více
Saty hezke ale vzala bych si nejake bolerko v tomhle ti bude kosa..v divadlech moc netopi