Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Padesátkové retro takovéhle postavě sedí jako p..el na hrnec:) http://www.sugarbat.cz/….jpg.big.jpg
Já bych si na tvém místě asi vzala společenskéé kalhoty, boty na podpadku, halenku a sáčko.
@Tess 85 při výšce a váze zakladatelky bych její postavu neviděla zas tak tragicky. Samozřejmě jsem neměla na mysli šaty uplně uplé, ale třeba v H&M jsem sehnala při podobné postavě hezké šaty s podšívkou která mi zamaskovala to zádové „sádlo“. Byly hezky vypasované i jsem tam nahonila prsa D. ale pokud není postava uplně ideální je třeba jít do obchodu a zkoušet a zkoušet. Hlavně nic velkého, hodně volného, protože hromada látky ještě z nikoho neudělala hubeňoura, spíš naopak.
Doporučuji cerne bodycon šaty se světle růžovými, nebo světle modrými doplňky. ![]()
Tak pouzdrovkam bych se vyhla s tvoji postavou, to fakt ne. Presne, nejaky retro, ted je toho vsude plno.
Taky se přikláním k retro. Příjemný obchůdek je v Praze v Jagellonské, šatů mraky.
Obávám se, že puntíky a nařasená sukně není to pravé ořechové. Upřímně bych se toho bála.
Domnívám se, že kolikrát víc záleží na materiálu, protože některý materiál dokáže všechny faldy a ďolíčky parádně zahladit a jiný zase parádně zvýraznit.
Podle popisu máš krásnou ženskou postavu, které nějaké to kilo navíc nevadí. Jdi do obchodu a zkoušej i věci, které bys nikdy nezkusila. Může se potvrdit, že v nich budeš vypadat děsně, nebo můžeš být naopak mile překvapena.
Já bych ti doporučila něco takového. Být sexy, ale na úrovni (žádná sprostota):
Ono to hlavně chce jít do obchodu a zkoušet, hledat vhodné šaty.
Asi bych se vyhla jakémukoli kupování přes net. Na těch kočkách na fotkách jsou ty šaty pekne, pak dojdou dom a realita může být jiná.
Takže vyrazit do obchodu a zkoušet.
Šaty určitě vyzkoušet… Inspiraci může zakladatelka hledat na googlu po zadání „curvy dress“. Nikdo jsme ji neviděl, křivek jsou různé typy, tak sama uvidí, co je jí nejblíž a na co si troufá. Já (ačkoliv zdaleka nejsem „curvy“) třeba bych si ty šaty z posledního obrázku neoblékla, protože bych se v nich necítila. Na můj vkus moc „obkreslují“. ![]()