Jaké spotřebiče do kuchyně koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jaké spotřebiče do kuchyně koupit
Ahoj, prosím o radu, zařizujeme kuchyni a potřebuji poradit, jaké spotřebiče do n, značky atd? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@monicák tak záleží kolik na to máte rozpočet…jinak my máme Bosch a teda spokojenost velká…když tak můžu i zaslat foto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monicák Záleží na vašich požadavcích a finančních možnostech. Také to řešíme, půjdeme do nějakého středu, na víc nejsou peníze a vaření není můj koníček, vím, že bych např. 20 fukncí na troubě nevyužila, stačí mi, když bude péct a občas si v ní uděláme grilované cuketky:-) Předběžně máme troubu od Elektrolux, i v obchodě mi řekli, že ve stejné cenové relaci má některá vylepšení než např. Mora nebo jiné, značka je prý z těch spolehlivých. Myčku asi Siemens, co vyhrála nedávno v testu, je za rozumnou cenu a navíc ji má kamarádka, takže jsem ji viděla naživo a mám spolehlivé reference. Varnou desku jsme ještě nevybrali, zkusíme najít něco v akci. Digestoř máme nějakou no-name, muž řešil hlavně jak ji napojit na náš odtah. Ledničku máme Beko, chladí, víc nepotřebujem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme většinu spotřebičů od zn. Electrolux - myčku, mikrovlnku, horkovzdušnou troubu a indukci. Lednici máme Whirpool, ale je už pro nás malá, příště si koupím tu americkou lednici
V kuchyni ještě máme kávovar, rychlovarnou konvici, topinkovač a tyčový mixér s příslušenstvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď do nové kuchyně kupovali spotřebiče BEKO. Myčku, indukci, troubu a digestoř… stálo to cca 35 000 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé elektrolux, máme též vlastně
jak to, čtu mq to připoměla @MUFICE
též ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monicák myčka,lednice, mikrovlnka, dom. pekárna, mixér, topinkovač, toustovač, kávovar, el. mlýnek na koření, mlýnek na maso, rychlovarná konvice, fritovací hrnec, kráječ chleba a značka Elektrolux a Whirlpool.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je individuální. Někdo nedá dopustit na mikrovlnku, jiný ji vůbec nepoužívá. Někdo nedá dopustit na indukční varnou desku, jiný vaří na plynu či na elektrice. Někdo radši nádobí umyje ve dřezu, jiný by umřel bez myčky.. To samé značky elektroniky - každý bude spokojen s tím, co zrovna má, pokud se mu to dosud neporouchalo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame obyc troubu, indukcni varnou desku, digestor, toustovac, lednici s mrazakem, micku a kuchynskeho robota. Mikrovlnku nepotrebujeme, friteza, elektr. krajec na chleba a podobne veci jsou podle uz zbytecne blbinky, ani by to nebylo kam davat. Zalezi, na co jsi zvykla, jak moc varis atd… Spokojeni jsme se znackou Samsung a Whirpool.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsme dělali novou kuchyň, tak nám doporučili BEKO, tak máme všechny spotřebiče (myčku, troubu, mikrovlnku, lednici, mražák) jenom od BEKA, a spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jarka K píše:
My teď do nové kuchyně kupovali spotřebiče BEKO. Myčku, indukci, troubu a digestoř… stálo to cca 35 000 Kč.
Též jsme teď brali Beko, kromě digestoře máme komplet kuchyň a objednanou pračku a sušičku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za sebe jsem to teď při rekonstrukci bytu vyřešil s manželkou takto:
myčka - Bosch SMV 53L50EU
varná deska - Mora VDSK 630 C (mám rád normální ovládání, ne pomalu reagující dotykové)
trouba - Siemens HB 43GT540 E
lednice - Whirlpool ART 9811/A++ SF (zde pomalu nebylo na výběr, jedna z mála kombinovaných vestavných nad 190 cm, spolu s variantou téhož A+ jediná cenově normální)
mikrovlnka - Mora VMT 542 X
odsavač - Cata TF 2003 DurAlum
Pračku máme již před rekonstrukcí Bosch.
Doteď jsem měli menší kombinovanou lednici Zanussi a samostatný elektrický sporák s troubou Mora a fungovali bez problému.
Pokud bych měl dost peněz, tak beru Miele, slyšel jsem na ní samou chválu, stejně jako od kamarádky na značku Teka.
Naopak kritiku jsem slyšel na značku Baumatic a u Mory specificky na myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit