Robotický mop iRobot Braava 320
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
robotický mop iRobot Braava 320
Holky, možná je to zbytečnost, ale vzhledem k tomu, že mi prcek bude asi brzo lézt, stále více uvažuju nad nějakým robotickým vysavačem nebo mopem… Máme plovoučky a pejska a děsí mě, že budu muset každé ráno vstát a rychle vytírat, než malého položím na zem… Pejsek opravdu strašně líná!!! Pořád máme všude chlupy…
Nemáte někdo s něčím podobným zkušenost??? Nejsou to vyhozené peníze? Docela mě zaujal iRobot Braava 320. Názory, že ses mám na úklid vykašlat, nepotřebuji, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
uvažovala jsem o něm, ale odradilo mě, že nepřejede ani nejmenší práh či spojovací lištu mezi pokoji. A aby vytíral jednu místnost a pak jsem ho musela přenést, no děkuju pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S línajícím psem tě ani robomop nespasí…já s lezoucími dětmi opravdu vytírala denně každé ráno a během dne i zametala, ale pak ti obývákem projde pes, otřepe se a můžeš začít nanovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda robotický vysavač v bytě se psem a doteď nechápu, jak jsem bez něj mohla žít. Vypouštíme ho každé ráno, úplně nejraději, když malá ještě neleze, ale ta robota miluje a pronásleduje ho po celém bytě
. Ale chlupy a prach to teda uklízí skvěle!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to mi zrovna nevadí, naopak to mi vyhovuje… můj pes by jinak z něj asi dostal infarkt
Takhle je oba udržím v jiné mistnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell a můžu se zeptat, jaký typ máte? Asi vysavač ne mop, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky Máme dva psy a neumím si to bez robota představit. Vytirat Není moc potřeba, on vysaje tak perfektne, že vytírám jen když jsou fleky. Máme roomba 521 už přes 3 roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, zda máme přesně tento mop Braava nebo nějaký jiný, ale máme určitě mop(zametá na sucho i vytírá). Za mě rozhodně doporučuji
Zametá bezvadně, vytírá taky celkem dobře, samozřejmě na zaschlé skvrny neutře, ale nelze čekat zázraky, že.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reeenik mam obojí, vysavac i mop. Mop tedy ten na mokré vysávání.
a pokud jde o psí chlupy tak mop to určitě nezvládne, ten můžeš pustit na v podstatě vysátou nebo zametenou podlahu ![]()
Jinak přenášení mopu je v pohodě, on je tichý, tak může jezdit večer i v noci, narozdíl od vysavače a na rozdíl od vysavače mu to trvá daleko kratší dobu, takže u něj mi to absolutně vyhovuje, že nemusím řešit žádné virtuální stěny abych ho omezila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reeenik : mám vysavač, iRobot Roombu číslo už nevím, ale vysává bezvadně a ani po tom vytírat není nutné, jen nějaké fleky po jídle dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit