Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@peta81 tak si stim nebudu delat takovou vedu
když to vždy nějak jít musí na te veřejnosti a koukám, ze i ze zážitkem
Moc Děkuju!!!
A i za ten odkaz, přesně takové tričko jsem našla a vypadá skvěle, plánuju koupit ![]()
Řešila sem mikinou za zip - rychle rozepnu, vytáhnu. Ale na veřenosti jsem nekojila, vždy jsem nakojila doma a pak šla.
@dalmati Ano, zatím to tak také mám, kojim jen doma
ale ty vystrihy u tilek kdyz nekdo prijde na návštěvu nic moc
poridim něco rozepinajiciho a aspoň dve tricka na kojeni
Dekuju za zkušenost ![]()
Vsem Děkuji za zkušenosti, rady, odpovědi, názory a hlavně za odpověď
cením si toho! A vemu v potaz
![]()
Ja kombinovala tricko a tilko. Tilko jsem vyndala kozu horem a zarkyla spek a tricko vyhrnula spodem a zakryla vrsek prsa. Nic specialne kocijiho jsem nemela. Prislo mi to drahe a nevkusné
Jonak z kojeni na veřejnosti jsem si nic moc nedelala. Tak holt mimino ma hlad. Rozhodně jsem kvuli romu z parku neutikala domu. Kdyz bylo hezky byla jsem pryc cely den. S druhym uz tuplem. Jako ono vypravit dve deti ve veku do dvou let. Dvojkocar, sebe… No to bych se tak táhla domu
Taky vyhrnuju normální tričko a ukazuju špek. A teď nedávno jsem si koupila bederní pás, např. http://www.fler.cz/…bily-6050508
a pak při vyhrnutí trička zůstane i ten špek schovaný ![]()
Ahoj, já jsem mela z Jožánka a Spokojence kojících trik několik. Jsou moc hezká a kvalitní a nosila jsem je klidně i potom - kdo nezná, nepozná, že je kojící, takže se mi určitě i vyplatila.
Já mám děti narozené na jaře, takže plně kojené do zari- listopadu. Velmi brzy jsem si zvykla kojit snad kdekoli, kojila jsem někdy i co hodinu, takže být furt doma nešlo, bývali jsme hodně venku. Nikdy jsem se s ničím negativním nesetkala.
Já mám obyčejné tričko a vždycky si ho jen vyhrnu nahoru
Je ale pravda, že na veřejnosti jsem zatím nekojila, tak jsem to zatím neřešila…Ale asik bych to řešila rozepínacíma košilema, to je praktické ![]()
Na verejnosti nekojim, v sede nam to nejde a nesehnala jsem ani pohodlne kojici triko ani obyc. Ale ja dokrmuju lahvi, tak venku vytahnu lahev a nemusim se bat, ze se nachladim, nebo ze ukazuju speky. Nechapu, jak se nekomu muzou do tech „dourek“ v kojicich trickach vejit prsa
A vyhrnovaci triko taky nehrozi, kvuli tem prifouklym prsum se pomalu do zadneho nevejdu, natos aby se tam vesla detska hlava…Preji mnoho uspechu ![]()
Tak já na rozdíl od většiny nechci ukazovat špek, to radši prsa
Nosím trička a tuniky na knoflíčky nebo i spoustu normálních trik a svetrů, stáhnu výstřih, přicucnu dítě a kolem krku vezmu šátek nebo šálu, splývá to kolem hlavy dítěte, není nic vidět. Ale je fakt, že mám malá prsa ![]()
Holky ahoj, no ja vetsinou tilko, ale taky se mi nechce ukazovat spek na brise
tak ted jsem objevila super vec, kojici triko, hodi se mi ke vsemu, je z boku rozepinatelny. Jsem spokojena, ale uz se tesim az budem kojit aspon po trech hodinach ne po dvou.
Příspěvek upraven 08.02.20 v 21:35