Jaká trička nosíte při kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
6.5.16 00:15

@babulkaa DEKUJU!!! Tobě at se také daří ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.5.16 00:41

@peta81 tak si stim nebudu delat takovou vedu :-) když to vždy nějak jít musí na te veřejnosti a koukám, ze i ze zážitkem :-) ;) Moc Děkuju!!! ;) ;) ;) A i za ten odkaz, přesně takové tričko jsem našla a vypadá skvěle, plánuju koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.5.16 00:55

Řešila sem mikinou za zip - rychle rozepnu, vytáhnu. Ale na veřenosti jsem nekojila, vždy jsem nakojila doma a pak šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.5.16 00:59

@dalmati Ano, zatím to tak také mám, kojim jen doma ;) ale ty vystrihy u tilek kdyz nekdo prijde na návštěvu nic moc :nevim: poridim něco rozepinajiciho a aspoň dve tricka na kojeni :think: ;) Dekuju za zkušenost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.5.16 01:01

Vsem Děkuji za zkušenosti, rady, odpovědi, názory a hlavně za odpověď :palec: cením si toho! A vemu v potaz :pankac: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.5.16 01:04

Ja kombinovala tricko a tilko. Tilko jsem vyndala kozu horem a zarkyla spek a tricko vyhrnula spodem a zakryla vrsek prsa. Nic specialne kocijiho jsem nemela. Prislo mi to drahe a nevkusné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.5.16 01:09

Jonak z kojeni na veřejnosti jsem si nic moc nedelala. Tak holt mimino ma hlad. Rozhodně jsem kvuli romu z parku neutikala domu. Kdyz bylo hezky byla jsem pryc cely den. S druhym uz tuplem. Jako ono vypravit dve deti ve veku do dvou let. Dvojkocar, sebe… No to bych se tak táhla domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.5.16 01:17

Nosím normální trika, a ukazuju špek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
6.5.16 04:31

Taky vyhrnuju normální tričko a ukazuju špek. A teď nedávno jsem si koupila bederní pás, např. http://www.fler.cz/…bily-6050508
a pak při vyhrnutí trička zůstane i ten špek schovaný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
6.5.16 06:49

Ahoj, já jsem mela z Jožánka a Spokojence kojících trik několik. Jsou moc hezká a kvalitní a nosila jsem je klidně i potom - kdo nezná, nepozná, že je kojící, takže se mi určitě i vyplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33048
6.5.16 07:12

Já mám děti narozené na jaře, takže plně kojené do zari- listopadu. Velmi brzy jsem si zvykla kojit snad kdekoli, kojila jsem někdy i co hodinu, takže být furt doma nešlo, bývali jsme hodně venku. Nikdy jsem se s ničím negativním nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzaniee
6.5.16 07:14

Já mám obyčejné tričko a vždycky si ho jen vyhrnu nahoru ;) Je ale pravda, že na veřejnosti jsem zatím nekojila, tak jsem to zatím neřešila…Ale asik bych to řešila rozepínacíma košilema, to je praktické ;)

• Citovat
  • Upravit
631
6.5.16 07:33

Na verejnosti nekojim, v sede nam to nejde a nesehnala jsem ani pohodlne kojici triko ani obyc. Ale ja dokrmuju lahvi, tak venku vytahnu lahev a nemusim se bat, ze se nachladim, nebo ze ukazuju speky. Nechapu, jak se nekomu muzou do tech „dourek“ v kojicich trickach vejit prsa :lol: A vyhrnovaci triko taky nehrozi, kvuli tem prifouklym prsum se pomalu do zadneho nevejdu, natos aby se tam vesla detska hlava…Preji mnoho uspechu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.16 09:22

Tak já na rozdíl od většiny nechci ukazovat špek, to radši prsa :mrgreen: Nosím trička a tuniky na knoflíčky nebo i spoustu normálních trik a svetrů, stáhnu výstřih, přicucnu dítě a kolem krku vezmu šátek nebo šálu, splývá to kolem hlavy dítěte, není nic vidět. Ale je fakt, že mám malá prsa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.20 12:30

Holky ahoj, no ja vetsinou tilko, ale taky se mi nechce ukazovat spek na brise :D tak ted jsem objevila super vec, kojici triko, hodi se mi ke vsemu, je z boku rozepinatelny. Jsem spokojena, ale uz se tesim az budem kojit aspon po trech hodinach ne po dvou.

Příspěvek upraven 08.02.20 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna