Jaká trička nosíte při kojení?

40
5.5.16 22:59

jaké tricka nosite při kojeni ?

Ahoj Všichni :mavam: Nosím jelikoz jsem mladá novopecena maminka protoze kojim pouze tilka, každé 3 hodinky sundam raminko a mohu plne a bez problemu a jednoduše kojit, tilka jsou mi pohodlne, ale nelibi se mi, že vsem porad ukazují jen a jen vystrih. Dají se pořídit tricka pri kojeni nebo jak to resite? :-)

Příspěvek upraven 05.05.16 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
5.5.16 23:05

Tak si přes to tílko přehoď lehkou košili nebo něco takovýho zakrývacího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
5.5.16 23:09

Já si triko vyhrnu a všem ukazuju špek na břiše :roll: ale kojím veřejně jen ve zcela krizových situacích, jako dnes u doktora, synek ani nechce jinde než doma pořádně jíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.5.16 23:09

Já měla kojící trička a šaty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.5.16 23:12

@MisaHanuska premyslim,ze neco si takoveho poridin :-) ty vystrih u tilka jsou hrozne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
5.5.16 23:14

Nosím úplně normální trička a vyhrnuji je nahoru. Ukazuju špek jako @hanucha .Podprsenku nosím sportovní, taky vyhrnuji. Dělám to tak uz u druhého ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33039
5.5.16 23:19

Tak já tílka normální, podprsenky s klipem ( sportovní na doma) a přes to v chladnu svetrik, v létě halenku, košili, úplně tenkou, rozpínací, ta mi kryla bok těla a neukazovala jsem skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.5.16 23:20

Dekuji Všem za odpovědi a za názory a typy :-)

Příspěvek upraven 05.05.16 v 23:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61216
5.5.16 23:22

Ja moc casto na verejnosti nekojila, takze jsem nosila taky normalni trika jako pred kojenim.. doma jsem kojila v leze a vyhrnovala na verejnosti, nebo v aute v sede jsem taky vyhrnovala kdyz jsem mela mikinu nebo neco tak nebylo nic videt, navic mam docela maly prsa takze synova hlava schovala vsechno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.5.16 23:27

Na veřejnosti jsem ještě také nekojila a právě si to neumím ani nak představit, vždy jsem zatím stihla být na kojeni doma :-) kojící tricka nejsou nic moc levného :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.5.16 23:39

Zkus nosit košile, nebo cokoliv na rozepínání, rozepneš pár knoflíků, podprdu a je to…a vyjdou tě levnějc.
Jinak z kojení na veřejnosti si nic nedělej. Normálním lidem to nevadí a nějaký bl.bec, kterému to bude vadit se najde vždycky, kašli na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.5.16 23:43

@babulkaa ahooj :mavam: moc hezkyy napsano, Děkuju!!! ;) ;) ;) asi zajedu v brzké dobe do sekace a něco rozepinajiciho poridim :-) Dekuju pomohlo mi to!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.5.16 23:47

Já kojila všude zásadně „spodem“ - vyhrnula jsem si tričko nahoru

Přišlo mi to nejpračktičtější, protože se vlastně neukazuje VŮBEC NIC. Nahoře se neukazuje výstřih, představa celého holého krku+dekoltu+prsa mě děsila, takhle bych se odhalovat nechtěla. Ani dole není nic vidět, protože dítě zakrývá celé břicho - položila jsem si ho na nohy, většinou jsem seděla s jednou nohou opřenou o druhou židli nebo něco, takže prostě z břicha nebylo vidět vůbec nic a z prsa koukalo jen naprosté minimum, pár milimetrů kůže a to se dalo lehce tím trikem taky schovat.

a oblečení taky netrpělo, mohla jsem si vzít kterékoliv triko i rolák :-)
jen šaty jsem teda nenosila, to by bylo trochu divný :mrgreen: vyhrnout je nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
5.5.16 23:48
@GabrielaDe píše:
@babulkaa ahooj :mavam: moc hezkyy napsano, Děkuju!!! ;) ;) ;) asi zajedu v brzké dobe do sekace a něco rozepinajiciho poridim :-) Dekuju pomohlo mi to!!! ;)
:mavam: :mavam: Není zač. Ať se tobě i mimču daří…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.5.16 00:13

@GabrielaDe kojim uz druhé dite a normalne vse vyhrnuji nahoru, klido i na verejnosti :nevim: max je videt ten spek, no :D ale normalne nosim velmi rada saty a dvakrát se mi stalo, ze jsem si je vzala, horem to prose neslo, kluk rval a ja je musela cele vyhrnout :lol: jednou me kryl manzel a kocar, jednou zimni kabat :mrgreen: a taky to slo.
jinak jsem si poridila dve kojici tricka od jozanka, protože bydlime ve starem dome a porad mi při tom vyhrnovani tahlo na zada. jsou super, prostrih na prsa a přes to pretazena latka, je to pohodlne.
 http://www.jozanek.cz/…i-bordo.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna