Jaké účesy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3796
13.5.21 07:35
@Janli píše:
Delší ano, vlasy po zadek ne. Stejně je ženský nosí věčně v culíku nebo je mají rovný a zplihlý. To fakt sluší málokomu.

Já sponky nepoužívám, ale když jsem před x lety měla vlasy postupně ostříhaný, a udělala jsem si culík, měla jsem na konci takové ty rousy, normálně cancoury. Vypadalo to, že mám 5 chlupů třema řadama, přitom mám vlasy husté. To pak byly asi nejdelší 2 roky mého života, než mi to zase dorostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.5.21 09:24

@Lenyyyy Já bych vlasy zastřihla, délka k zadku hezká ani není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.5.21 10:04
@ropucha 02 píše:
Já sponky nepoužívám, ale když jsem před x lety měla vlasy postupně ostříhaný, a udělala jsem si culík, měla jsem na konci takové ty rousy, normálně cancoury. Vypadalo to, že mám 5 chlupů třema řadama, přitom mám vlasy husté. To pak byly asi nejdelší 2 roky mého života, než mi to zase dorostlo.

Tak ono je se stříhat a sestříhat. Vlasy střižené na rovno sluší málo komu.
Sestříhat se dá různě. Ty jsi měla sestříhané hodně, dle popisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.5.21 13:08
@Kockazvysocan píše:
10 let to určitě není. Pokud se budeme držet toho, co letí, tak jí zbývá mikádo a to asi chtít nebude. Musí pracovat s tím, co má a bez fotky se jí neporadí. Zakladatelka musí do salónu a nechat si poradit

zakladatelka se nechce stříhat, zakladatelka hledá tipy na účesy s delších vlasů.

A inak letos není trend mikádo, ale shullet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
13.5.21 15:46
@ropucha 02 píše:

jo ja ted striham do rovna nebo mensiho obloucku a rozhodne zadny prostrihavany.. presne jak pises par chlupu. Ted mam konecne fakt hezky husty vlasy a ikdyz to porad neni uplne to co bych chtela (ta kvalita se buduje proste nejakou dobu) tak uz jsem na zdarny ceste mit fakt krasny vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.21 20:31
@Ou píše:
zakladatelka se nechce stříhat, zakladatelka hledá tipy na účesy s delších vlasů.A inak letos není trend mikádo, ale shullet.

Přesně :palec: holky díky, ale ostříhat se nemám v plánu. Konečky samozřejmě zastřihuji, ale nějak moc zkrátit nechci ;) jj přesně hledala jsem tady typy na účesy pro delší vlasy a tady pořád ať se ostříhám :mrgreen: Mrknu se teda na internet nebo YouTube na nějaké typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.5.21 20:34
@Lenyyyy píše:
Přesně :palec: holky díky, ale ostříhat se nemám v plánu. Konečky samozřejmě zastřihuji, ale nějak moc zkrátit nechci ;) jj přesně hledala jsem tady typy na účesy pro delší vlasy a tady pořád ať se ostříhám :mrgreen: Mrknu se teda na internet nebo YouTube na nějaké typy.

Tsk možná by stálo za to se nad tím zamyslet, když to většina napsala, ať se ostříháš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.21 20:36
@Kockazvysocan píše:
Tsk možná by stálo za to se nad tím zamyslet, když to většina napsala, ať se ostříháš

A proč by to měla dělat, protože jí to napíšou cizí ženské na netu? 8o ona snad ví, co se jí líbí a co jí sluší.

• Citovat
  • Upravit
46
13.5.21 20:38
@Kockazvysocan píše:

No, ale mně se to líbí, jsem tak spokojená. Sorry, ale nepoběžím se hned ostříhat, protože to říkaly ženský na emiminu. Chtěla jsem typy na účesy, nee radu, jestli se mám ostříhat.
Ps nikdy jste mě neviděly, takže nemůžete vědět, jestli mi to tak sluší nebo ne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.21 20:39
@lucenka píše:
A proč by to měla dělat, protože jí to napíšou cizí ženské na netu? 8o ona snad ví, co se jí líbí a co jí sluší.

Přesně :D děkuji, myslím si to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
13.5.21 20:46
@Lenyyyy píše:
No, ale mně se to líbí, jsem tak spokojená. Sorry, ale nepoběžím se hned ostříhat, protože to říkaly ženský na emiminu. Chtěla jsem typy na účesy, nee radu, jestli se mám ostříhat.
Ps nikdy jste mě neviděly, takže nemůžete vědět, jestli mi to tak sluší nebo ne 8)

Ale to jsem psala, že bez fotky se těžko radí a ať se jdeš poradit k odborníkum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.21 20:48
@Kockazvysocan píše:
Ale to jsem psala, že bez fotky se těžko radí a ať se jdeš poradit k odborníkum

Jejda, ale já nechci nic radit :lol: Jen mě zajímaly vaše typy na vaše oblíbené účesy. A fotku sem prostě dávat nechci, není mi to příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.5.21 20:51
@Lenyyyy píše:
Přesně :D děkuji, myslím si to samé.

Už s tím tady mám zkušenost. Aniž bych se ptala na radu, co s vlasy, tak jsem se dočkala příspěvků: ostříhat a sestříhat podél obličeje. Takže přesně to, co mi vadí (nesnáším volné vlasy kolem obličeje) a s čím bych měla víc práce než s dlouhými vlasy (a to je nemám tak dlouhý jako ty).
Kdysi jsem někde narazila na nějaké diskuzní fórum žen s dlouhými vlasy. Zkus ho nějak vygooglovat. Tam by ti někdo mohl poradit.

• Citovat
  • Upravit
22566
13.5.21 20:56
@Lenyyyy píše:
Jejda, ale já nechci nic radit :lol: Jen mě zajímaly vaše typy na vaše oblíbené účesy. A fotku sem prostě dávat nechci, není mi to příjemné.

To chápu, fotku bych sem taky nedala. Ale kadeřnice ti typy dá spíš než tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.21 20:58
@lucenka píše:
Už s tím tady mám zkušenost. Aniž bych se ptala na radu, co s vlasy, tak jsem se dočkala příspěvků: ostříhat a sestříhat podél obličeje. Takže přesně to, co mi vadí (nesnáším volné vlasy kolem obličeje) a s čím bych měla víc práce než s dlouhými vlasy (a to je nemám tak dlouhý jako ty).
Kdysi jsem někde narazila na nějaké diskuzní fórum žen s dlouhými vlasy. Zkus ho nějak vygooglovat. Tam by ti někdo mohl poradit.
:mrgreen:
Jj zkusím, díky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová