Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Eva.asdfghjkl píše:
Ahoj, mám 7m syna, kojím, cca co hodinu. Občas potřebuji k lékaři atd., manžel musí kvůli kojení se mnou. Chtěla bych bějaké UM, které by mohl v případě potřeby kdokoli v době mé nepřítomnosti dát. Koupila jsem sunar, ten odmítá. Doporučíte něco jiného? Děkuji
proč hned UM? odstříkej si MM do mrazáku a manžel ho může v případě potřeby rozmrazit a použít.
Odstrikej svoje mlíko. Mě dcera nechtěla taky žádný UM ani v roce a půl.
Dala bych normálně nějaký příkrm
žádné UM už mu chutnat nebude
Odatrikej svoje mliko do mrazaku, nebo v tomhle veku uz dite snad přežije 2 hodinky nez se vratis od dr i kdyby mu chlap mel dat caj a suchej rohlík ![]()
Jak říkají damy..ale pokud opravdu trvas na Um.. podle mě je skvělej Kendamil. Je sladky, protože je z plnotučného mléka a navíc bez rybího oleje, sóji apod.
Mě právě nejde odstříkat… vždy jen pár kapek. Nevím proč. A odsávačka se mi kvůli použití 1× za měsíc kupovat nechce.
A co nějaký prikrm, kaše, jogurt to už by mu mohl dát. Nebo jen kojis? Píšeš, že každou hodinu ![]()
Já taky nic neodstříkala, ani odsávačkou, vyzkoušela jsem jich několik, ale prostě to nešlo.
Každopádně v 7m, už bych dala dítěti příkrm. Když nakrmíš příkrmem, hlad mít nebude.
Já sem neodstříkala protože sem tam už nic neměla
není možné, že už mlíko taky nemáte nebo máte málo když chce každou hodinu?
Tez se priklanim ke Kendamilu
v 16 mesicich jsem odstavovala a jako jedine UM tohle syn neprskal
pripadne prikrm, pokud uz sni nejakou rozumnou porci
Zkus Kendamil, ten dětem chutna ![]()
Ale jak píšou holky, myslim, že v 7 m by třeba dvě hodinky zvládnout mohl, když dostane nějaké prirkm a na pití vodu z hrnečku třeba.
Také jsme měli Kendamil. Ale v 7m mi už obě děti porádně baštili příkrmy:-)
Ahoj, mám 7m syna, kojím, cca co hodinu. Občas potřebuji k lékaři atd., manžel musí kvůli kojení se mnou. Chtěla bych bějaké UM, které by mohl v případě potřeby kdokoli v době mé nepřítomnosti dát. Koupila jsem sunar, ten odmítá. Doporučíte něco jiného? Děkuji