Jaké UM vám sedělo nejvíce?

31
9.2.25 15:51

Jaké UM sedělo nejvíce...

Zdravím,
mám takový malý dotaz.
Mám 6 týdenního chlapečka a dávám příkrm, z porodnice jsme odcházeli s Bebou Comfort, ta nám docela sedla až na prdiky a tak nám doktorka doporucila Nutrilon anticolic, po tom nutrilinu měl zas problém se stoličkou, tak jsme se rozhodli vrátit k BeBe ale ta už mu teď taky nesedí, blinka po ní a vyplivuje ji.
Nutrilonu normálně vypil i 60/90 ml plus odstříkávám a Beby vypije sotva 30ml a už nechce a ještě ublinkava. Ten nutrilon mi přijde takový hustší… Nevím tedy zda se vrátit k tomu Nutrilonu nebo to ještě zkoušet s tou Bebou, bojim se že mi nebude přibírat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.2.25 18:08

Ahoj, jako tohle určitě pořeš s doktorkou. Nám nutrilon taky nevyhoval, ale my ještě měli alergii do toho, tak jsme měli ten pro alergiky. No a ty Teda ještě kojis, nebo odstrikavas, toho vypije kolik? Treba uz ma dost🙂 jinak do 2 mesicu my syn taky blinkal, parkrat vyzvracel i celou davku. Nebo zmenit uplne mleko, ale to by se taky casto nemelo, urcite zavolej ty doktorce 🙂Jinak kolem mě si kamarádky chválí Kendamil, nebo Beggs…🙂

• Citovat
  • Upravit
31
9.2.25 18:13

S nutrilonem vypil 120, 130 i 140ml, záleží kolik jsem toho odstrikala a neměl žádnej problém s blinkanim. Beby vypil tak 30ml a ještě blinkal tak nevím… Já nemám moc svého mlicka, proto mu to odstrikavam, měli jsme s tím problém už od porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.25 18:19

@Lisaali aha,takže u Nutrilonu vás trápily ty prdiky? Dáváte probiotika?🙂 jestli ne, zkusila bych nějaký. A nahrivat brisko. Neboj, bude to lepší a lepší 🙂

• Citovat
  • Upravit
380
9.2.25 19:59

My jsme dávali Hami, nikdy nebyl žádný problém, ani jedno z mých dětí netrpělo na tomto UM na koliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.2.25 20:02

U nas po Hippu a Hami strasne zacpy, boleni a savle do dalky.. Zachranil nas tenkrat tady zacinajici Kendamil. Nedam na nej dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7350
9.2.25 20:04

Dcera měla od začátku dm bio a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.2.25 20:10

Moc se mě nechtějí měnit ty značky… Ta beba mu na začátku docela seděla, ale prdíky měl furt no, teď už bych řekla že tolik nesedí, ještě tomu dám šanci ale trochu mě znervózňuje, že už 4 dny neměl stoličku 😔 😔 😪 dáváme probio kapičky, espumisan, cvičíme a nic, je ale pravda že teď beru antibiotika kvůli nemoci a odstříkávám mlíčko, tak jestli mu ty prášky nedělají v bříšku nějakou neplechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová