Jaké UM v 10 měsících

12
12.9.14 12:36

Jake UM v 10-ti mesicich

Ahoj holky, chci se zeptat, dcera ma skoro 10 mesicu a stale kojime + prikrmy, tak jake umele mleko muzu zacit davat? Nejak se nemuzu vyznat v tech cislech…nekde pisou pokracovaci 2 a nekde zas ze uz batoleci 3 to je od 10. mesice…tak nevim. Jak ste to udelali, kdyz ste se rozhodli ze uz nebudete kojit? Zacali jste postupne davat to umely nez si zvyknou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
12.9.14 12:53

Takové, které je pro ni vhodné, většinou je to číslo 2, případně číslo 3. Musíš koukat na značení, většina mlék má dvojková až do roka, ale jsou na našem trhu některá, která mají trojková právě od 10 měsíců. Popravdě, i kdybych koupila tu krabici „nevhodného“, naprosto nic se nestane. Značka je úplně putna, všechna mléka jsou kvalitní, ale pokud jsi dosud jen kojila, tak bych koupila pro začátek možná nějakou jednu, dvě porce v lékárně, abys viděla, jestli Ti to dítko vůbec vezme. Jinak ne, postupně jsem nedávala. Prostě jsem kojení utnula a dala plnou dávku UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
12.9.14 13:03

Já jsem počkala do roka a začala dávat rovnou kravské (do kaší), abych se tomuto vyhnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8004
12.9.14 14:35

@lena.lenik ahoj, já začínala s UM někdy po desátém měsíci (malá si ze mě dělala dudlík) a koupila jsem sunar comlex 2 a moc jí chutná. Do té doby odmítala i láhev s odstříkaným mlékem a sunar pije bez problémů. Chutná jí i babylove, jiné jsem nezkoušela, ale je možné že by jí chutnalo jakékoliv. Ale jsou i děti co odmítají vše krom kojení tak musíš vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová