Jaké vajíčko na krátké pásy?

580
19.1.12 12:29

jake vajičko na kratke pasy???

ahojky
jsem momentalně těhu a řešim autosedačku mame, maxi cosi cabrio a do našeho staršiho renaulta nam nevychazi pasy chybi nam tam cca 20cm,isofix bohužel nemame a ted nevim jakou mam vybrat aby vychazela dobře v testech a zaroven šla dopnout,prosim o radu kdo mate skušenost s podobnym problemem a jak jste to řešili
předem děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
19.1.12 12:31

Kupte zakladnu na pasy, tak jsme to alespon vyresili my… a jeste je to mnohem pohodlnejsi. ;)

• Citovat
  • Upravit
867
19.1.12 12:33

naprostý souhlas s Anielkhou :palec: opravdu super pohodlné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
19.1.12 12:35

moc děkuji,ušetřili jste mi spustu času hledanim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.1.12 12:39

Jaké sedačky např. se prodávají se základnou, aniž bych musela investovat navíc do základny stejné peníze jako do sedačky? Objevila jsem jen jednu od Chicca..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.1.12 14:24
PetiteFillette píše:
Jaké sedačky např. se prodávají se základnou, aniž bych musela investovat navíc do základny stejné peníze jako do sedačky? Objevila jsem jen jednu od Chicca..

přímo v setu se základnou je snad jen ta Chicco, ale to si s krátkými pásy moc nepomůžete, protože ten zadní pás musí stejně vést okolo vajíčka zadem- viz video: http://www.youtube.com/watch?… , takže i na tu je potřeba dlouhý pás.
nejlepší jsou ty základny, která se přicvaknout jen do pásu, a vajíčko se již pak nacvakne a už se pás nedává okolo vajíčka, to má třeba Römer na Belted bázi : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí