Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
mám pro mimčo připravenou autosedačku Besafe IZi go. Dnes mi přišel fusak, který by měl jít na pětibodové autosedačky
http://www.zenskaruka.cz/…-p-1934.html
Máte některá tuhle autosedačku s podobným fusakem? Jak jej do autosedačky dáváte? Nějak mě totiž nenapadá jak tam ty pásy protáhnout. Předem dík za reakce.
Máte zkušenost s BeSafe iZi Go?
Přidejte zkušenost s BeSafe iZi Gomusíte rozepnout pásy a spodní části vyndat ze spon a protáhnout dírama ve fusaku a opět zandat do spon, jde to, zde je fusak v sedačce IZI Go
Já tuto autosedačku mám,ale nemám ještě mimouška takže to nemám vyzkoušeny, ale jinak scháním k ni podvozek, tak kdyby jste někdo měl na prodej, ráda juknu na fotky!!!
Steeve, dík za info. Napadlo mě, že by ty spodní pásy měly jít někde vyndat, ale jak? Dokázal bys mi to popsat? Strašně nerada bych tu autosedačku poničila.
rozepněte ty dva zipy po stranách a uvidíte , kde spodní pásy, které jdou přes nožičky končí u sedačky na kovové sponě- vždy jedna na levé a na pravé straně, a z té spony se musí pás vyvléknout
Kovové spony jsem našla, ale fakt se mi nedaří pás z té spony vyvléknout.
zhrňte ten pás směrem dolů, uvidíte otvor ve sponě a vyvlékněte ho
Steeve díky moc, podařilo se. Ještě že ten fusak bude nastálo v autosedačce. Nedokážu si představit kdybych ho měla používat třeba i v kočárku a stále ho přendávala.
přehazovat z kočárku do sedačky to nejde, tam kde jsou pětibodové pásy je to vždycky montáž složitější
Hezký den maminky, prosím Vás, já si s tou sedačkou nevím rady, když tam dám prcka, má ted měsíc, tak mi připadá, že je ta sedačka na něj prostě malá, mám to vytažené až na maximum a když mu do toho strčím ručičky a chci to zapnout, tak by ho to úplně hrozně tlačilo, div bych mu je nezlomila, je to děsný a když ho posunu dolů, tak mu trčí nožičky, miminko má měsíc. Můžete mi poradit někdo, jak ho do té sedačky zapnu i s fusakem emitex, video jsem viděla a tohle prostě není možné, není možné ho tak zapnout.
Chtěla bych moc poděkovat za radu, jak vyháknout (a že to vůbec lze) ty pásy z té kovové úchytky. Na stránkách výrobce autosedačky nic takového dohledat vůbec nejde. Jen doufám, že je to bezpečný způsob upevnění, protože tím, že je ten popruh vyháknutý, drží jen za ten zdvojený konec a je otázka, jestli se při nárazu nemůže vyvlíknout…toho se trochu bojím…ale zas na druhou stranu, ta autosedačka by byla jinak naprosto nepoužitelná na zimu, protože se dá logicky předpokládat, že tam člověk bude chtít umístit dítě i s fusakem…jaký máte na to prosím názor? děkuji, Jana.
Tak bych se s Vámi chtěla podělit a doplnit přímo vyjádření výrobce k bezpečnosti:
„velkým plusem a unikátností této autosedačky je, že má pětibodový bezpečnostní pás. Je maximálně bezpečná. Má jen jednu nevýhodu, že na ni nepasuje každý typ fusaku. Fusak, který by byl vhodný, musí mít zasní část odepínací, aby se pásy daly dobře protáhnout. Jakmile vyháknete popruhy z kovových úchytek, autosedačka přestane být bezpečná. Prosím umístěte popruhy na původní místo. Sedačka se nesmí používat jinak, než jak je uvedeno v návodu na použití. Za dodržení instrukcí předem děkuji. Společnost BeSafe vyniká v bezpečností svých zádržných systémů. Řadí se mezi top špičky nejen v Evropě. iZi Go je nejbezpečnější sedačka na našem trhu.
Skvělý fusak pro iZi go je fusak od BeSafe, nebo typ Jooy, Gmini pink.
http://www.babypoint.cz/…0/winter-bag“
Já osobně asi nebudu riskovat a asi si koupím zimní zavinovačku od Emitexu, která by měla být taky bez problému použitelná - navíc je cenově příznivější:).
J.
Ahoj, máte prosím někdo představu jaký je rozdíl mezi jednotlivými roky v autosedačkách BeSafe IZI GO.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak jste vyřešily problém se zapínáním miminka ve fusaku do sedačky izi go? malý má 2 měsíce a mám stejný problém, je tam strašně narvaný a manžel mi nadává, že jsem vybrala autosedačku která byla drahá a je na nic, moc díky za odpověď
Ahoj, mohu se zeptat zda jde dobre sundat potah u tohoto vajicka? CHtela jsem ho vyprat, ale bojim se, abych to pak zvladla nasadit zpatky
nemuzu najit zadny navod na netu..a jak odepnout pasy pro nandani fusaku? A jeste jeden, asi hloupy, dotaz, na cedulce je symbol vlny, znamena to, ze se ma prat na program vlny nebo pridat prasek na vlnu??? :/
Dekujuuuu