Jaké vitamíny na imunitu - dítě 4,5 roku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké vitamíny pro dítě
Dobrý den, nevím si rady jaký vitamíny vybrat pro syna 4,5 roků, pro imunitu hlavně, děkuji.
Na ceně mi nezáleží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@NikcaNiky píše:
Dobrý den, nevím si rady jaký vitamíny vybrat pro syna 4,5 roků, pro imunitu hlavně, děkuji.Na ceně mi nezáleží.
Kids organic multivitamín pro děti v prášku nebo Mykind Organics - žvýkací multivitamín pro děti z organického ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikcaNiky píše:Žádné. Místo blbostí kvalitní strava a pohyb.
Dobrý den, nevím si rady jaký vitamíny vybrat pro syna 4,5 roků, pro imunitu hlavně, děkuji.Na ceně mi nezáleží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No začala bych tím, že bych se do dítěte snažila dostat co nejvíc přírodních vitamínů v podobě ovoce/zeleniny. Teď je ideální čas. A aby měl pestrou hodnotnou stravu (ryby, zakysané mléčné výrobky apod).
Můžeš mu koupit nějaké ty vitamíny v podobě gumových bonbonů, ale já osobně veřím víc na rybí tuk (Möllers dělá ochucený, děti to celkem rády baštěj) a vitamín C (cpu dětem přes zimu kiwi).
Pokud hodně marodí, tak se také zamyslet nad tím, zda nepobývá v nevhodném prostředí (rodiče kuřáci, plíseň doma, moc přetopíno nebo naopak příliš studený odchov, zbytečné navlékání, málo pobytu venku apod.) a zda je doma vše v pohodě (psychosomatika umí zamávat i s takto malými dětmi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikcaNiky píše:
Hodně ovoce, zeleniny, zbytečně nenavlíkat a chodit ven za každého počasí. Jinak z doplňků mám skvělou zkušenost s Echinacinou nebo Narosany ![]()
- Citovat
- Upravit
Vitaminy by se mely davat v cilenych kurach, zadny multak dlouhodobe preventivne.
Je dobry vedet, co presne chces resit a co uz pro to delas.
Jo a u vsech vyrobku si cist slozeni a mnozstvi ucinne latky. Nekdy se clovek nestaci divit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit