Při kojení se vrtí, opakovaně pouští a přisává

Anonymní
30.6.23 10:51

Při kojení se vrtí, opakovaně pouští a přisává

Ahoj,
prosím o radu, mám 6ti nedělní mimčo, do teď jsme neměli problém s kojením. Teď poslední asi 3 dny se mi kojí, pak si odrihne (někdy), každopádně odpočine a na druhé kojení se někdy prisaje a basti, za chvilku se začne vrtet, pak opakovaně pouštět a zase prisavat… A pořád do kola, většinou už se nenakoji nic… Jak je neklidné. V prsu mliko je, na zmáčknutí stříká samo a naopak prs není úplně plný, protože malý vždy tohle dělá až po 1. době kojení… Někdy pomůže, že ho přiložím k prsu druhému. Někdy ne, to je tak na střídačku…
Nevíte, čím by to mohlo být? :think:

Pak mám ještě jeden dotaz… Mám kojit vždy jen z jednoho prsu nebo prsy střídat na 1 kojení…?
V porodnici na rozkojeni jsem je střídala, teď asi 3 týdny kojím vždy jen z jednoho… Ale vlastně nevím, jestli je to správně…

Díky za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
618
30.6.23 11:19

To bude možná růstový spurt, chce hodně pít, teče to na jeho vkus pomalu, tak se pouští a znovu přisaje. Za pár dní to přejde, pak to znovu začne kolem 9. týdne a ve 3. měsíci. Pak zase začne být časem mimi zvědavé na svět okolo, aby mu něco neuteklo, zatímco se kojí :lol: To je furt něco, chce to hlavně klid. Koj podle svého pocitu. Nalévají se ti prsa stejnoměrně? Pak je střídej, pokud dítě málo přibírá nebo máš pocit, že chce ještě pít, klidně dej obě prsa na jedno kojení. Naslouchej miminku a svému tělu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
30.6.23 12:30

To je normalni ze se vrtí, pouští, prisava..jak poroste a bude toho vnimat okolo sebe víc, je možny ze to bude vrtiprdka :mrgreen:
Syn cim vic byl starsi tim vic se vrtěl, prvnich par hltů na hlad vklidu a pak se nutritivni sani strida s nenutritivnim a odpociva u toho, kope si nozickama, obcas neco zaujme tak ucukne s prsem v puse nebo naopak velmi pomalu pouští, otvira pusu a otači hlavu za bodem sveho zajmu, asi jak kdyz kolem chlapa projde sexbomba :lol:

Kdyz jsem měla obdobi ze prsa bolely, stridala jsem jedno kojeni leve, druhe kojeni pravé. A treba jen rucne odstrikla z toho druheho. Lepe se pak prsa hojily. Jinak kdyz v pohodě, kdyz chtel dal syn pit ale zacal se treba poustet, prso vymenit i behem jednoho kojeni a zas bude paf z toho co tam v tom druhem je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 18:33
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení