Recepty pro 9 měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Recepty pro 9 měsíční dítě
Zdravím Maminky, mám 9 měsíčního syna a už mi dochází nápady co stále vařit
proto se vás chci zeptat na nějaký tipy ohledně jídelníčku pro miminko, budu moc vděčná za nějaké recepty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@JenniferZaghl píše:
Zdravím Maminky, mám 9 měsíčního syna a už mi dochází nápady co stále vařitproto se vás chci zeptat na nějaký tipy ohledně jídelníčku pro miminko, budu moc vděčná za nějaké recepty
Mrkni na kuchařku Jíme zdravě pro děti, jsou tam recepty od 6 měsíců do 12 let dítěte. Super inspirace je i profil na ig, natáčí i na Tiktok HungryPanda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď máme v mrazáku kuřecí vývar se zeleninou a těstovinou. Hovězí s brokolicí a batátem. Kuře s těstovinou, špenátem a kokosovým mlékem. Dětské “kari”. Dýňovou polévku. A budem dělat fnes krůtu s brokolicí a hráškem. To jsou obědy. Večer má nemeléčnou kaši, máme různé druhy a přimícháme ovoce nebo zeleninu. Nebo třeba chleba. Avokádo a tak. A ráno (nebo ono vlastně kdykoli) má svoje oblíbený ovocný kapsičky. Nebo jogurt s ovocem a semínky. Už jsme zkoušeli různé, plníme to do takových znovupoužitelných sáčků. Akorát se bojím zmrazit avokádo a banán, aby to nezhnědlo, ale třeba mrkev jablko nebo hruška špenát je super!
- Citovat
- Upravit
Uvař zeleninu, přidej maso a občas přílohu, nesol. Co chceš vymýšlet? Dítěti je úplně jedno jestli je to zelenina s masem nebo naservírované ála karbenátky a lasagne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JenniferZaghl koukni se i ve skupince Vaříme pro kojence a batolata , tam najdeš hodně receptů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit