Recepty pro 9 měsíční dítě

14.6.23 13:28

Recepty pro 9 měsíční dítě

Zdravím Maminky, mám 9 měsíčního syna a už mi dochází nápady co stále vařit :think: proto se vás chci zeptat na nějaký tipy ohledně jídelníčku pro miminko, budu moc vděčná za nějaké recepty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
14.6.23 16:10
@JenniferZaghl píše:
Zdravím Maminky, mám 9 měsíčního syna a už mi dochází nápady co stále vařit :think: proto se vás chci zeptat na nějaký tipy ohledně jídelníčku pro miminko, budu moc vděčná za nějaké recepty :D

Mrkni na kuchařku Jíme zdravě pro děti, jsou tam recepty od 6 měsíců do 12 let dítěte. Super inspirace je i profil na ig, natáčí i na Tiktok HungryPanda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
14.6.23 16:19

My teď máme v mrazáku kuřecí vývar se zeleninou a těstovinou. Hovězí s brokolicí a batátem. Kuře s těstovinou, špenátem a kokosovým mlékem. Dětské “kari”. Dýňovou polévku. A budem dělat fnes krůtu s brokolicí a hráškem. To jsou obědy. Večer má nemeléčnou kaši, máme různé druhy a přimícháme ovoce nebo zeleninu. Nebo třeba chleba. Avokádo a tak. A ráno (nebo ono vlastně kdykoli) má svoje oblíbený ovocný kapsičky. Nebo jogurt s ovocem a semínky. Už jsme zkoušeli různé, plníme to do takových znovupoužitelných sáčků. Akorát se bojím zmrazit avokádo a banán, aby to nezhnědlo, ale třeba mrkev jablko nebo hruška špenát je super!

• Citovat
  • Upravit
34322
14.6.23 16:23

Normalne to co pro ostatni, jen osekane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
14.6.23 19:38

Uvař zeleninu, přidej maso a občas přílohu, nesol. Co chceš vymýšlet? Dítěti je úplně jedno jestli je to zelenina s masem nebo naservírované ála karbenátky a lasagne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
15.6.23 09:17

@JenniferZaghl koukni se i ve skupince Vaříme pro kojence a batolata , tam najdeš hodně receptů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí