Jaké vybrat bačkory do školky?

10.8.26 23:34

Jaké vybrat bačkory do školky ??

Zdravím jsem z těch všech možných backurek už jelen a nevím jaké jsou do školky vhodné. Dcera jde v září poprvé. Chci se zeptat jaké kupujete bačkůrky do školky? Přeci jen bude v nich x hodin tak ji nechci rozhodně koupit nějaké tvrdé kopyto. Moc děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21913
11.8.26 05:42

Dávala jsem dětem sandálky Superfit a ohebnou podrážkou. Všechny bačkory mi přišly strašně tvrdé. Ale možná už bude po těch letech v obchodech lepší nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4571
11.8.26 06:03

Záleží i na tvaru nohy. Dceři nejlépe sedí Jonap Home.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37237
11.8.26 07:19

My máme Barefoot, takové ty se suchým zipem přes nárt. Mají měkkou podrážku. To se mi zdá nejlepší. Dobře to drží na noze, je to pohodlné. U nás nesmí mít pantofle, crocsy apod a takovým těm klasickým backoram, co byly za nás sem se vyhla, to je kopyto strašné. Ale teda když vidím dceru, ona ty bačkory stejně moc nechce :lol: kdykoliv ji vyzvedávám ve třídě tak vidím, že je někde hledá a hraje si na koberci radši bosa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.26 07:20

Budu kupovat Barefoot, boty také nosí takové, aby ji seděly na tvář nohy a byly ji pohodlné.

• Citovat
  • Upravit
11.8.26 07:25

Já přemýšlím nad těmi Fare Bare. A poradíte ještě co je praktičtější? Jestli na suchý zip nebo klasicky nazouvaci na gumičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23128
11.8.26 07:36

@Móňa9520 já kupovala Superfit bačkory, na suchý zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5359
11.8.26 07:43

Za mě hlavně otevřené. Ty děti běhají, hýbají se, noha se potí.
Musí sednout na nohu.
Určitě takové, aby si je dítě samo obulo i zaplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
11.8.26 07:52

Kupovala jsem úplně obyčejné dětské papuče, které se dětem dobře nazouvají.
 https://www.bokap-eshop.cz/…k-model-025/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5085
11.8.26 07:54

Do školky měly naše děti vždy barefoot. Neustále sedí na koberci a je potřeba, aby podrážka byla co nejměkčí, jinak si bude pěstovat špatné pohybové vzorce (sezení mezi patami atd.). Dneska už je těch modelů na výběr mnoho, takže určitě podle tvaru a proporcí nohy vyberete ty ideálně padnoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
11.8.26 08:42

My jsme koupili buď Jonap nebo Beda. Dřív, dokud byly velikosti, tak měl do školky takové šedé cvičky z Decathlonu, na suchý zip. Ale dělají jen menší čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
11.8.26 08:44
@Móňa9520 píše: Více

Záleží co si samo obuje. U nás gumička byt nemohla, měl vyšší nárt, nevešel by se. Starší syn uměl i Fare na přezku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37237
11.8.26 09:25

@Móňa9520 za me suchý zip, to se lépe přizpůsobí noze. Dětem se ta gumička vždy časem vytahala, nejstarší má zas širší nohu a gumička ho tlačila, zip je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4571
11.8.26 09:35
@Móňa9520 píše: Více

Dceři třeba neseděly. Má úzkou patu a kotník.
Musíš to vyzkoušet podle nohy dítěte. Pokud si nejsi jistá, jdi do specializované prodejny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.26 22:16

Já jsem koukala na Jonap home. Sice dcerka barefoot boty normálně nenosí, ale přeci jen když v nich bude celý den a doma bačkory nenosíme vůbec tak ať má trochu pohodlí. Jen doufám že až je pojedeme zkusit tak jí sednou, líbily se mi nejvíc i proto že nejsou úplně uzavřené 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin