Jaké zaměstnání jako vystudovaný farmaceutický asistent? ☼
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Podle mého názoru, pokud nechceš pracovat v lékárně, tak máš šanci dělat jakoukoliv práci jako běžný středoškolák. Což je i práce v pojišťovně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také si myslím že jakou koliv administrativu ale pokud nemáš praxi tak bych snížila požadavky na peníze na rozjezd dle mých zkušeností
vždy se musíš vypracovat a taky s dítětem najít práci bez dojíždění není sranda, právě hledám a peníze bohužel museli jít stranou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemáš praxi, rozhodně nečekej 25 tis.. taky záleží na kraji.. v ms kraji budeš mít polovinu a budeš ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, mohu mluvit za kraj Vysočina a administrativa je opravdu hodně špatně placená… Cca 15tis. hrubého. Zrovna jsem koukala, že pokladní v Lidlu aktuálně nabízejí v začátku snad 17, později 19 tisíc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžu se zeptat, proč nechceš do lékárny…tam bys měla bezva peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hehehe twl, neříkej, že pokladní v Lidlu má nástupák 17 tis.. u nás 13400
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
No fakt, taky jsem zírala jak puk, ještě nedávno tam viselo 15 a teď to zvedli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to dostat se na 25tis hrubeho myslis jako hned po zkusebni dobe nebo za 5-10-15 let? Mas stredoskolske vzdelani, oproti stredoskolakum te zvyhodnuje zamereni, ktere ale nechces vyuzit, kdyz lekarnu odmitas. Vsude jinde budes jako clovek s maturitou, bez praxe, na malem meste, bez ochoty dojizdet, s malymi detmi… S timto necekej ani v Praze 25tis hned od zacatku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám VŠ, pracuji v administrativě v bance v krajském městě a po 8 letech tam mám 22 tis hrubého. Taky bych si představovala trochu víc. Ale s malým dítětem jsem ráda, že mě po RD vzali zpět. A můžu si i trochu upravit pracovní dobu tak, abych stíhala školku. A to je teď důležitější, než peníze navíc.
- Citovat
- Upravit
@martina.se
Jestli jim tam nikdo nechce dělat..
V letáku lákají na nárůst mezd o 25%, částka visí jen přímo na obchodě. Jo a je to rovnou na dobu neurčitou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, v Lidlu ted zvedaly nástupní platy o 25%.Nemají lidi, v tom to je.Za tu dřinu za pár kaček už nikoho nemůžou sehnat. Já jsem na neschopence teď(čekám mimčo),ale jinak pracuji v Petcenter. Zakládní plat nic moc, ale probíhají vrámci prodejen různé soutěže pro zaměstnance a bežně se dá přilepšit třeba 4 tis k běžnému platu. Pravda je, že se musí člověk snažit a být týmový hráč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky děvčata, poradíte mi?
dá se s tímto vzděláním dělat nějaká administrativa? Mohla bych pracovat třeba ve zdravotní pojišťovně? VZP apod.? Jinak angličtina mi prostě moc nejde.. učím se už od školky a jsem snad lempl či co. Spolužačky pracují v řetezci za 19.000,– hrubého + nějaké příplatky časem a to jsou ve velkém městě, dojíždění denně hodinu tam a hodinu zpět. A to je zlaté místo, lepší finanční v lékárně nee. Vzhledem k tomu, že já bych kvůli malému dojíždět nechtěla ba dokonce třeba ani nemohla, tak bych měla ještě míň
.. asi jsem moc naivní, co? Dá se s tímto vzděláním dostat alespoň na 25.000,–? jsem úplně bez fantazie.. já vlastně od základky nevím, kam bych se vrtla..
Mám všeobecné gymnázium zakončené maturitní zkouškou, absolutorium na VOŠ zdravotnické - farmaceutický asistent. Jakou práci s tímto vzděláním bych mohla dělat? Co vás napadá? Pro mne to sice úplně aktuální není ( jsem teď na RD ), ale třeba bych si mohla udělat nějaký kurz? Nechce se mi jít pracovat do lékárny