Jaké zvolit golfky?

82
14.11.15 20:04

Jaké zvolit golfky?

Ahoj holky, mám dotaz, se kterým by jste mi možná mohli pomoct…Mám téměř 16 měsíčního synka a používáme klasický kočár od narození trojkombinaci, ale jelikož syn je trošku větší a kočár už mu začíná být malý, tak se s manželem rozhodujeme o koupi golfek.Jen vubec nevím jaké…Bydlíme v historickém městě, kde je náměstí samá kostka, tak bych právě z tohoto duvodu chtěla golfky, které mají stabilnější kolečka a bude možné projít náměstí bez problémů. A také v našem městě je pouze prodejna chicco, tak zvažujeme koupi tam. Máte nějaké rady a zkušenosti? Jedná se mi o to, aby kočár byl pěkný na pohled, trošku prostornější, polohovací, stabilní kolečka a za rozumnou cenu a pokud možno z chicca. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
975
14.11.15 20:20

Ahoj, já tedy jezdím s jinýma golfkama, ty doporučovat nebudu když nejsou Chicco :) Ale doporučím Chicco Multiway. Rozhodovala jsem mezi těmito a těmi se kterými teď jezdím. Můj malý je také trošku větší, se sporťákem z kombinace jsme se rozloučili poměrně brzo, prakticky hned jak jsme ho vytahli, bylo jasné že mu bude malý :mrgreen: S Chicco Multiway jezdí moje sousedka kamarádka a je s nimi naprosto spokojená. Také jse je zkoušela, jezdí se s nimi dobře. Jsou krásně prostorné, polohovaní nožiček i zádíček. Ale také nejsou úplně nejlevnější.

Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
14.11.15 20:21

Osobně nemám, i když bych chtěla… ale hodně dobrý recenze jsou na valco snap, jak na netu, tak i od známých, co ho vlastní a každý třetí golfky, které potkávám jsou právě ony… jestli tam máš prodejnu chicca zajdi si to tam osobně ozkoušet, do kterých se syn vejde, jak vypadaj kolečka, jak jsou ovladatelný a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.11.15 20:24

My mame chicco multiway a rozhodne je nesetrime - bydlime na vesnici a vydrzi fakt hodne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
14.11.15 20:29

Echo maj pidikolečka, Liteway jsou v tomhle ohledu snad ještě horší. Takže zůstávají jen staré dobré Multiway. Ono pokud si závislá jen na jedné značce, tak to není o výběru, ale prostě o účelu :nevim: To sis do toho obchodu nezašla a neobhlídla to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
14.11.15 20:36

Valco snap se daji koupit i s nafukovacima koleckama pro lepsi jizdu. Ja mam klasicky penovy a jsem spokojena. Takze za me Valco snap. Je prostorny, dobre se sklada a je lehoucky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
14.11.15 20:47

Ze mě určitě valco snap 4, sice ho má hodně lidí, ale ani se jim nedivím, protože je to fakt super kočár, ještě nyní v něm spí moje skoro 3 letá dcera:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
14.11.15 20:51

@Andrejisek Bydlíme taky ve městě, kde jsou jen velké kostky a kameny a to jako fakt - nikde žádný asfalt, teda v centru, kam denně chodíme a osvědčil se mi Baby Jogger GT, na trojkolku stabilní a gumová kola měkčí. Ocenila jsem to i teď, kdy v něm vozím malého a za druhou ruku vedu dceru a zvládám to jednou rukou, jak se to lehce řídí i v tomhle blbém terénu.

• Citovat
  • Upravit
975
14.11.15 21:06

Nedá mi to, když vidím že holky doporučují i jiný než Chicco. Jezdím s Britax B Motion 4, má nafukovací kolečka. Nakonec jsem vybrala tento, protože můj malý byl do klasických golfek ještě moc malý - tedy věkem ne délkou :lol: Na prodejně jsem zkoušela i Valco, Britax mi ale přišel stabilnější. Kažký má svoje plus i mínus a každému vyhovuje jiný. Dobré jsou ale oba dva. Jestli chceš Chicco, zvolila bych Multiway

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
14.11.15 21:20

Souhlasim multiway, nebo pouzite se sezenou za super cenu vydrzi hodne.. :mavam: jane solo, carrera, inglesina trip, vse mam vyzkousene a supeer..na kostkach i peg perego..vyzkouseno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.11.15 21:30

Já měla pro syna CHicco multiway evo a můžu doporučit, dost vydrží, hodně projedou, jsou celkem prostorné, ty evo mají navíc velkou stříšku, ale jsou to pořád jen golfky a na dlažebních kostkách díky plastovým kolečkám drncají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.11.15 07:41

Multiway vydrží všechno, projedou i sníh, jsou stabilní - na rukojeti jsem vozila velkou tašku a fakt těžké nákupy. Tři roky jsem je nešetřila, ke konci jsem tam vozila několikrát dvě cca patnáctikilové děti co tam skákaly a to už teda nevydržely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí