Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, mám dotaz, se kterým by jste mi možná mohli pomoct…Mám téměř 16 měsíčního synka a používáme klasický kočár od narození trojkombinaci, ale jelikož syn je trošku větší a kočár už mu začíná být malý, tak se s manželem rozhodujeme o koupi golfek.Jen vubec nevím jaké…Bydlíme v historickém městě, kde je náměstí samá kostka, tak bych právě z tohoto duvodu chtěla golfky, které mají stabilnější kolečka a bude možné projít náměstí bez problémů. A také v našem městě je pouze prodejna chicco, tak zvažujeme koupi tam. Máte nějaké rady a zkušenosti? Jedná se mi o to, aby kočár byl pěkný na pohled, trošku prostornější, polohovací, stabilní kolečka a za rozumnou cenu a pokud možno z chicca. Děkuji
Ahoj, já tedy jezdím s jinýma golfkama, ty doporučovat nebudu když nejsou Chicco
Ale doporučím Chicco Multiway. Rozhodovala jsem mezi těmito a těmi se kterými teď jezdím. Můj malý je také trošku větší, se sporťákem z kombinace jsme se rozloučili poměrně brzo, prakticky hned jak jsme ho vytahli, bylo jasné že mu bude malý
S Chicco Multiway jezdí moje sousedka kamarádka a je s nimi naprosto spokojená. Také jse je zkoušela, jezdí se s nimi dobře. Jsou krásně prostorné, polohovaní nožiček i zádíček. Ale také nejsou úplně nejlevnější.
Příspěvek upraven 14.11.15 v 20:23
Osobně nemám, i když bych chtěla… ale hodně dobrý recenze jsou na valco snap, jak na netu, tak i od známých, co ho vlastní a každý třetí golfky, které potkávám jsou právě ony… jestli tam máš prodejnu chicca zajdi si to tam osobně ozkoušet, do kterých se syn vejde, jak vypadaj kolečka, jak jsou ovladatelný a tak…
My mame chicco multiway a rozhodne je nesetrime - bydlime na vesnici a vydrzi fakt hodne ![]()
Echo maj pidikolečka, Liteway jsou v tomhle ohledu snad ještě horší. Takže zůstávají jen staré dobré Multiway. Ono pokud si závislá jen na jedné značce, tak to není o výběru, ale prostě o účelu
To sis do toho obchodu nezašla a neobhlídla to?
Valco snap se daji koupit i s nafukovacima koleckama pro lepsi jizdu. Ja mam klasicky penovy a jsem spokojena. Takze za me Valco snap. Je prostorny, dobre se sklada a je lehoucky.
Ze mě určitě valco snap 4, sice ho má hodně lidí, ale ani se jim nedivím, protože je to fakt super kočár, ještě nyní v něm spí moje skoro 3 letá dcera:-)
@Andrejisek Bydlíme taky ve městě, kde jsou jen velké kostky a kameny a to jako fakt - nikde žádný asfalt, teda v centru, kam denně chodíme a osvědčil se mi Baby Jogger GT, na trojkolku stabilní a gumová kola měkčí. Ocenila jsem to i teď, kdy v něm vozím malého a za druhou ruku vedu dceru a zvládám to jednou rukou, jak se to lehce řídí i v tomhle blbém terénu.
Nedá mi to, když vidím že holky doporučují i jiný než Chicco. Jezdím s Britax B Motion 4, má nafukovací kolečka. Nakonec jsem vybrala tento, protože můj malý byl do klasických golfek ještě moc malý - tedy věkem ne délkou
Na prodejně jsem zkoušela i Valco, Britax mi ale přišel stabilnější. Kažký má svoje plus i mínus a každému vyhovuje jiný. Dobré jsou ale oba dva. Jestli chceš Chicco, zvolila bych Multiway
Souhlasim multiway, nebo pouzite se sezenou za super cenu vydrzi hodne..
jane solo, carrera, inglesina trip, vse mam vyzkousene a supeer..na kostkach i peg perego..vyzkouseno
Já měla pro syna CHicco multiway evo a můžu doporučit, dost vydrží, hodně projedou, jsou celkem prostorné, ty evo mají navíc velkou stříšku, ale jsou to pořád jen golfky a na dlažebních kostkách díky plastovým kolečkám drncají..
Multiway vydrží všechno, projedou i sníh, jsou stabilní - na rukojeti jsem vozila velkou tašku a fakt těžké nákupy. Tři roky jsem je nešetřila, ke konci jsem tam vozila několikrát dvě cca patnáctikilové děti co tam skákaly a to už teda nevydržely ![]()