Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
15.000 a drahe? Vzdyt treba prsa stoji vic ![]()
Příspěvek upraven 08.11.18 v 21:47
@neila píše:
Za blbost se platícena adekvátní, ne?
No to právě se mi nezdá,jasný že to nebude zadarmo,ale taková částka? No málem jsem spadla ze židle
![]()
Jo přesně,když někdo neví co s prachama,proč by jiní nevydělali.
@Twixinka píše:
15.000 a drahe? Vzdyt treba prsa stoji
No,ale prsa jsou na delší dobu,ale toto
![]()
Mne to neprijde drahy.. Za soukromou operaci a jeste takovou..
@onajeblond píše:
No to právě se mi nezdá,jasný že to nebude zadarmo,ale taková částka? No málem jsem spadla ze židle![]()
Ale zase když se nad tím zamyslíš, tak to asi není zas úplne jednoduchý zákrok
operace očních víček mi proti tomu přijde brkačka a stejně si za jedno oko účtují 7000, i víc
nebo aplikace botoxu, to jsou střelby jak kráva
když uvážíš, ze kolem 4500 (+-) stojí jen celková narokoza, tak zas takový vývar to není
kamarádka nedávno absolvovala oba zákroky (víčka+botox), tak usuzuji z toho, co říkala o cenách
@onajeblond píše:
No,ale prsa jsou na delší dobu,ale toto![]()
Tak si ji musí chránit a nekukat a uchovávat si panenství
Ale je to teda pěkná pitomost, pro mě je horší než ta cena to, že je někdo schopnej nechat si šťourat do těla, když to není nutné ze zdravotních důvodů.
@Denisa56 píše:
Tak si ji musí chránit a nekukat a uchovávat si panenstvíAle je to teda pěkná pitomost, pro mě je horší než ta cena to, že je někdo schopnej nechat si šťourat do těla, když to není nutné ze zdravotních důvodů.
To byla naka muslimka nebo co.. A asi musela pro budouciho manzela bejt panna a nebyla ![]()
@neila píše:
Ale zase když se nad tím zamyslíš, tak to asi není zas úplne jednoduchý zákrokoperace očních víček mi proti tomu přijde brkačka a stejně si za jedno oko účtují 7000, i víc
nebo aplikace botoxu, to jsou střelby jak kráva
když uvážíš, ze kolem 4500 (+-) stojí jen celková narokoza, tak zas takový vývar to není
kamarádka nedávno absolvovala oba zákroky (víčka+botox), tak usuzuji z toho, co říkala o cenách
Jo,já vím že plastikyjsou drahé,ale u tohto mě to nějak vykolejilo,tak se ptám zda to tak fakt je ze zvědavosti ![]()
@a12 píše:
To byla naka muslimka nebo co.. A asi musela pro budouciho manzela bejt panna a nebyla
ano přesně tak to bylo
![]()
@onajeblond jestli te sžírá zvědavost, tak brnkni na nějakou plastiku a zeptej se
![]()
@neila píše:
@onajeblond jestli te sžírá zvědavost, tak brnkni na nějakou plastiku a zeptej se![]()
to myslím zas né ![]()