Jakou autosedačku pro 11měsíční

53190
5.11.18 18:36

My meli Newbuddy snug,ale znacka az tak dulezita neni.Koukala jsem hlavne na bezpecnost a polohovani.Preci jen takhle malicke deti casto v aute spinkaji a vetsina posmernych sedacek pro to moc vhodna neni.Vydrzela nam do cca 3let (ale mam deti obriky),pak jsme presli na Joie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21610
5.11.18 19:20

asi neni dulezita, zda se krouti nebo ne. dulezite je, zda je sedacka diteti dobre, tedy zda nepresahuje hlava horni okraj sedacky. vajicko je to nejbezpecnejsi pro dite. jako druhou sedacku jsem pro dite mela Maxi cosi Toby. byla jsem hodne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.18 22:33

@nozu malá přesahuje dost nohama a začina i hlavičkou.. Jezdily sme autem málo spíš jen s babičkou. Teď cca po dvou měsících sme jeli autem po dlouhé době. a zjistily že bez kombinézy a ne tak s kombinézou prostě už jezdit nemůže.. Teď budeme jezdit často koupily sme auto tak potřebujeme koupit novou pohodlnou a hlavně bezpečnou autosedačku.. Takhle jezdit nemůžeme vůbec .. Na výběr je dost ale nemůžu se pořád rozhodnout jaká by byla nejlepší a hlavně stala zato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
5.11.18 23:15

Dite v kombineze nema v sedacce co delat. Neni to bezpecne, stejne jako zimni bunda a pripadne tlusta mikina. Ze sedacky nesmi koukat hlava. Bezpecnejsi je jizda v protismeru (dite kouka do kufru auta). Mrkni na sedacky 0-18 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
6.11.18 02:24

@Michaeladudkova 312 dite ma uplne spatne pasy pres ramena. jinak koukni se na vysledky crash testu, tam budes mit sedacky serazene podle bezpecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 06:49

@nozu nikam sme nejeli jen sme zkoušeli malou po dvou měsících jestli je vše v pořádku takže pásy byli zaple z boku na rychlo proto sjíždí z ramínek..ano hlavičku začíná precuhovat. Kombinézu má protože sme zkoušeli venku u auta. Potom šla zpět do kočárku nechtěla jsem riskovat jízdu autem když autosedačka nevyhovuje. Jinak zimní oblečení v autě svlikam a psala sem ze sedačka nevyhovuje bez kombinézy natož s kombinézou už vůbec ne. S jakou autosedačkou máte třeba zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
6.11.18 07:40

@Michaeladudkova 312 jo tak to jo :) jak jsem psala, byli jsme moc spokojeni se sedackou Maxi cosi Toby. ale mladsimu diteti je uz 8 let, takze ta nabidka na trhu je jina. fakt si najdi nejnovejsi crash testy autosedacek. ja tenkrat vybirala podle nich a pak se rozhodovala mezi dvema. ty jsme vyzkouseli v realu a pohodlnejsi byla ta Maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.11.18 08:19

@Michaeladudkova 312 protisměr by byl ideální, ale do 5t. až takový výběr kvalitních sedaček není, snad jen Britax First class plus: http://autosedacky.mimishop.cz/…ss-plus-2018
ty lepší s isofixem, to už všechno začíná na 7t., ale nejvíce jich je kolem 10t.
No a nebo posměrnou do 5 asi nejlepší Römer King II : http://autosedacky.mimishop.cz/…lack-edition

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí