Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Deti maji stenu a koberec viz foto. K tomu stare skrine. Kdyz to pretreme na zlutou a zelenou, nebude to moc rvat? Rada bych neco barevneho, kdyz je to pro deti ![]()
K růžovo-šedému koberci bys skříň natřela zeleno-žlutě? To bude vypadat jak v cirkusu. Je to holčičí pokoj? Jaký tam mají jiný nábytek?
@AnastazieB píše:
K růžovo-šedému koberci bys skříň natřela zeleno-žlutě? To bude vypadat jak v cirkusu. Je to holčičí pokoj? Jaký tam mají jiný nábytek?
3 takove skrine, holka a kluk, povleceni do zluta a zelena. Postele klasika drevo.
@Maty1989 píše:
Deti maji stenu a koberec viz foto. K tomu stare skrine. Kdyz to pretreme na zlutou a zelenou, nebude to moc rvat? Rada bych neco barevneho, kdyz je to pro deti
Na me je to moc barevny chaos.. Kdyz uz zelenou, tak svetlounkou.. Ta oranzova je kriklava az dost.. Volila bych neco neutralniho
@tessa2323 Neutralni jakou napriklad? Kombinace zluta na dvere a zelena na boky a rucky je moc?
@Maty1989 píše:
@tessa2323 Neutralni jakou napriklad? Kombinace zluta na dvere a zelena na boky a rucky je moc?
Treba bezova, nebo svetle hneda by se libila me. Myslim ze barev tam uz maji dost. Jinak kdyz uz zlutou, tak svetlounkou… Podstate jakakoliv barva kdyz je svetla, tak vypada dobre.Ale musis vedet ty a decka co se jim libi a v cem jim tam bude dobre
Pokud se to libi vam, tak smele do toho ![]()
@tessa2323 Prave hneda se mi nelibi. Svetle byly puvodne, pak jsme je meli v loznici a ted je maji deti ![]()
@Maty1989 píše:
@tessa2323 Prave hneda se mi nelibi. Svetle byly puvodne, pak jsme je meli v loznici a ted je maji deti
Jasny
Ono je uplne jedno jaka se libi tady ostatnim, hlavne at se libi vam.
Asi bych tu skříň natřela barvami, které jsou v koberci. Zkrátka ať to souzní a není to úplný cirkus.
Monitor mi to zkresluje - ale tu žlutooranžovou a tyrkysovou (modrou). I ta ostrá růžová by nebyla špatná. Případně je dát o stupeň tmavší/světlejší, ale ať je to tón v tónu.
Dneska už ti to namíchají podle vzorníku, takže stačí porovnat s kouskem koberce.
Souhlasím s @renduli, natřela bych jí tou královskou modrou, jaká je na koberci. Nemám ráda, když jsou věci každý pes, jiná ves. Ale záleží samozřejmě na vás.
Dekuji za poznatky, podivam se tedy, co se da sehnat za barvy ![]()