Jakou barvu autosedačky?

542
25.3.13 15:04

Jakou barvu autosedačky?

Ahojky, holky mám vybraný druh autosedačky Cybex Solution, ale nějak se nedákužu rozhodnout do které jít, jestli červenou http://www.korunka.cz/…lution-x-fix?… , nebo černo-šedou http://www.korunka.cz/…lution-x-fix?…
Máme dva kluky. Jednu autosedačku jiné značky už máme černo- cca šedou, tak jsem si říkala, že by nebylo špatné je mít stejně barevně sladěné. A manžel mě láme na červenou, že je veselejší. Co myslíte? Nemůžu se rozhodnout. Děkujiii.

A jěště jestli nekterá nemáte tuhle sedačku v kombinaci černá-šedá, jaká je v reálu ta šedá? Moc světlá?

Příspěvek upraven 25.03.13 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
25.3.13 15:08

A jakou máte barvu auta, případně potahů?

nechala bych vybrat chlapa ať má radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
25.3.13 15:13

Ja osobne bycha sla do te druhe cerno-sede… na obrazku se mi vic libi… a co se zeptat syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.3.13 15:14

A já bych šla do té první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
25.3.13 15:20

Šedočernou, mě se zrovna tato varianta červené nelíbí. nebo nechat ať si vybere dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
25.3.13 15:33

Červená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
25.3.13 15:35

Z jiného hlediska. ;) Když nám vykradli auto a sedačky tam naštěstí nechali, tak říkal policista, že máme kupovat sedačky nevýrazných barev - takže máme černošedou a černo-tmavěmodrou. říkali policajti, že se kradou i ty a tak je lepší mít ty, které v autě v noci nesvítí (neupoutají pozornost hned) - takže nekoupovat tyrkysové, pistáciové, oranžové… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.3.13 13:11

Tak je to padesát na padesát :lol:, tož tak půjdem zřejmě do červené, syn rozhodl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí