Jakou barvu Manducy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
369
4.6.12 05:54

Jakou barvu manducy?

Ahojky :mavam: Potřebovala bych prosím poradit- jakou barvu Manducy koupit, aby na ní byly co nejméně vidět kočičí chlupy :mrgreen: U nás jsou prostě všude, i když každý den luxuju :cert: Kocour je mourovatý. A ještě by mě zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenost, jestli chlupy drží méně na té klasické edici bavlna/konopí nebo na té limitované celobavlněné? Právě mám dilema, jestli koupit klasickou pískovou nebo limit. edici strakatou- u té mám ale právě strach, že když je celobavlněná, bude chlupy přitahovat ještě víc :think: To je zase téma po ránu :oops: Když já na to musím pořád myslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
4.6.12 06:06

Dobré ráno, taky ti nespí mimino?? :lol:

S manducou a kočkou nemám zkušenost, ale máme ergo a dlouhosrstého psa :-)

Původně jsm eměli ergo černé, na tom byly chluby trochu vidět, teď máme strakaté a vidět tam nejsou. Ergo je jen z bavlny.

To strakaté je jemnější an omak, řekla bych, že na ty chluby je to lepší. Ale nějaký extra rozdíl do podle mě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
4.6.12 07:02

Už usnula :D U nás je černá naprosto tabu, na tu nepomáhají ani lepicí válečky :evil: Já už si ani nekupuju oblečení podle toho jaké mi sluší, ale podle toho jak se na něm budou vyjímat kocouří chlupy :mrgreen: Ach jo, štve mě, že u nás v okolí není žádný krám, kde bych je mohla porovnat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
4.6.12 07:41

Mám hnědou, kočku máme (černobílou), ale že by byli chlupy na Manduce jsem si nevšimla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.6.12 08:47

mám hnědou, chlupy na ní moc vidět nejsou, přijde mi, že ani moc nechytá. O černé vím, že je prý na ní vidět naprosto všechno. Akorát mám tu hnědou pěkně opranou a to jsem ji prala ani ne 10× na 30, ale hodně pustila barvu a je trochu flekatá, takže není moc repre :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
4.6.12 08:57

Pokud jde jen o ty chlupy, tak bych klidně vzala tu pískovou. Mně se tyhle pískové/béžové barvy osvědčily kupodivu jak na nosítkách tak na šátcích, člověk by řekl, že budou za chvilku špinavé, ale ono to tak úplně není. Samo není dobré krmit v nich dítě mrkví, ale právě na sliny, prach a chlupy nebo později na takový ten šmír z pískoviště to je úplně v pohodě. A mourovaté kočičí chlupy k ní docela ladí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
24.6.15 16:45

Mám v plánu koupit Manducu. Líbí se mi písková barva, ale… není moc světlá - pro špínu? Jak vypadá Manduca po praní - nepouští černá barva? Nebo je lepší spíš hnědá barva? Mám si rovnou koupit chrániče popruhů nebo to není potřeba? Abych pak neplatila dvakrát poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.6.15 18:00

@Sára 1 přidej se na Facebooku do skupiny Nosíme děti, jsou tam velmi milé a hodné holky a ty ti poradí co a jak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
24.6.15 18:28

@Sára 1 Malá popruhy žužlala, chrániče by se asi hodily, ale nenosila jsem moc. A jinak máme manducu používanou, sepranou a stejně pořád pouští barvu(červená). Ty světlejší díly jsou už do růžova a ne do béžova, jak byly původně. Já bych tmavou nekupovala, písková se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
24.6.15 18:31

@Sára 1 mě ta písková přijde nejodolnější právě co se seprání týče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
24.6.15 18:46

@Sára 1 Mám pískovou přes 2 roky a žádná špína na ní vidět není. Chrániče popruhů nemám, ale je fakt, že děcka mají tendenci je žužlat, takže by to asi lepší bylo…ale doteď mě ani nenapadlo to řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
24.6.15 18:56

Mám pískovou. Pere se dobře. Akorát můj syn byl strašně uslintaný miminko a cucal nejen popruhy, ale hlavně ten přechod mezi popruhy a nosítkem, takže tam mám fleky, které nejdou vůbec dolů. Zkoušela jsem několikrát žlučovým mýdlem. Přemýšlím nad savem, ale bojím, bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
24.6.15 19:20

Měli jsme hnědou a barva se bohužel vypráním docela seprala což mne za ty peníze velmi zklamalo… ale teď jsem koukala dělají opravdu pěkné vzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
24.6.15 21:12

@Sára 1 mam hnedou a dost se vyšisovala od sluníčka, slo to jakoby dorezava. a par vyprani a ta barva je docela hnusna, no…ale jinak funguje super! chranice jsem koupila, pak vůbec nenandala a zase je prodala :D syn to trosku ozuzlaval, ale prislo mi to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí