Jak dlouho v Manduce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
577
30.5.12 13:35

Jak dlouho v Manduce?

Ahoj maminky,
mam 10m syna, sem tam ho nosim na prochazky v Manduce, zatim v ni byl vzdycky max. hodinu. Dneska mam nejake vyrizovani po uradech a kocarek jsme zapomneli v aute, takze mi s nim manzel odjel do prace. Hned me napadlo vzit syna do Manduky, jenze jenom cesta busem do mesta trva pul hodiny a nez to vsechno obeham a nez dojedeme zpatky…byl by to vylet tak na tri hodiny:-/ Nejsem si jista, ze syn takovou dobu v Manduce vydrzi, nechci ho nejak trapit…

Jak dlouho vam vydrzi deti v nositku/satku? Mate zkusenosti s takto delsimi vylety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
30.5.12 13:37
@Gretchen píše:
Ahoj maminky,
mam 10m syna, sem tam ho nosim na prochazky v Manduce, zatim v ni byl vzdycky max. hodinu. Dneska mam nejake vyrizovani po uradech a kocarek jsme zapomneli v aute, takze mi s nim manzel odjel do prace. Hned me napadlo vzit syna do Manduky, jenze jenom cesta busem do mesta trva pul hodiny a nez to vsechno obeham a nez dojedeme zpatky…byl by to vylet tak na tri hodiny:-/ Nejsem si jista, ze syn takovou dobu v Manduce vydrzi, nechci ho nejak trapit…Jak dlouho vam vydrzi deti v nositku/satku? Mate zkusenosti s takto delsimi vylety?

Byla jsem s dcerou v manduce v 11m na celodennim vylete na Snezku, v pohode to vydrzela :)

• Citovat
  • Upravit
31594
30.5.12 13:40

Jela jsem s prvorozeným v roce z Prahy na Mácháč v manduce a přežil bez újmy :mrgreen:

Jinak průměrná doba, co dítě cca od 6m vydrží v šátku/nosítku, je u nás 2h (přeruší to případně hlad, žízeň, plínka, nuda). Rozhodně tím dítěti neublížíš, jen doporučuju se někde cestou zastavit - nějaké mateřské centrum s herničkou, restauraci s hracím koutkem - abys ho mohla přebalit, nakrmit, nechat trochu protáhnout.
V podstatě bude stačit i nějaký park s čistou trávou.
Kdybyste se navzájem moc opotili, tak fajn je vzít dítě někam, kde jsou sušáky na ruce, prosušíš sobě triko, dítěti oblečení a můžete komfortně pokračovat dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.12 13:44

Sestra měla malýho v šátku taky dlouho, klidně celé odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
30.5.12 13:49

Syn (20m) vydrží klidně dvě hodiny, s přestávkama i víc… ale je zvyklý od mala. Ale určitě mu tím neublížíš ;) Třeba na úřadě, pokud budete čekat, bych ho vypustila - teda pokud už třeba obchází nábytek nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
30.5.12 14:41

Dcera tam s přestávkami vydrží jakkoli dlouho, klidně celý den. Syn v jejím věku ty 3 hodiny dal, část by musela být na spánek, druhou část by musela být nějaká zábava okolo, jinak by držkoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
9.6.12 14:19

akorat presne tuhle diskuzi jsem hledala…chceme konecne vyrazit na hory, kocar neprichazi v uvahu at uz je to ten nejodpruzenejsi…jasne ze s manducou, syn ma presne 6 mesicu a zatim v ni nebyl dele nez 2 hodiny na prochazce…schvalne jsem poridila zatim ucelem jeste softshelovou kapsu kdyby foukal vitr no a sbalitelnou deku s nepromokavou stranou-at ho muzu kdekoli v lese,louce z manducy vyndat a prebalit,nakrmit,pohrat si…myslite, ze je jeste neco treba???jsem celkem nervozni z toho jestli v te manduce takhle cca pul dne vydrzi :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
10.6.12 16:20

Jeannie, já jen napíšu naší zkušenost. Taky jsme byli v synově půl roce na horách a bylo to v době, kdy mi doma spal dopoledne chvíli v šátku a odpoledne docela dlouho v kočáře. Moc jsem nosítku nedůvěřovala v tom, že se mi tam kvalitně vyspí a furt řešila, jak to budeme zvládat. Abych pak někde nenosila protivné dítě jenom kvůli tomu, že jsem mu nedopřála kočár :lol: .Na horách jsem pak v lanovce táhla kromě manduky i ten kočár. V manduce mi krásně spal, manžel nesl batoh a kočár nám zavazel. Když jsme jeli podruhé asi za půl roku, zřejmě jsem na tuhle zkušenost zapomněla a situace se opakovala. Takže já myslím,že to v pohodě zvládnete s mandukou a ještě si to maximálně užijete. Taky jak je dítě v jiným prostředí, tak se rádo nese i jen tak, když nespí a pozoruje a zastavit a protáhnout se dá kdekoliv. Myslím, že vybavení máte promyšlené :D . Přeju krásnou dovolenou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí