Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat. Manžel odjel s 21-měsíční dcerou na 3 dny do Krkonoš a na poslední chvíli jsme pořídili krosničku Zopa Carrier. Do té doby jsme měli Manducu, ale manže na treky potřebuje i batoh, tudíž krosničku jsme uvítali. Koupili jsme jí na poslední chvíli a více-méně náhodou, měli jí v obchodě kde jsme byli pro něco jiného, ale měli jen tuto. Moc se nám líbila konstrukce, ale byla dost levná. Špatně ale nevypzdala a byla pohodlená, tak jsme jí koupili - cena 1590. Ted mi manžel volal, a samý problém. Popruhy se neusále povolují, odpadli nějaké červené čudle(řekla bych že takové ty k povolování těch stojných nožiček), u batůžku blbne zip a úložný prostor pod sedátkem s eneustále rozepíná a jde špatně zapnout. máte s tím zkušenost? Samo že jí hned jak to půjde reklamujeme, ale jen by mě zajímalo, zda je to náhoda, nebo prostě levný šunt. Jakou byste doporučili? Deuter za 5 tis ale odmítám, řekněme něco do 3 tisíc. Moc díky.
Máme Salewu Koalu II - nová za 2990,– a jsme s ní maximálně spokojeni.Manžel předtím nosil ještě tu o třídu výš (Kid Carrier Comfort ta už stojí kole 4000,–)a nějaký zásadní rozdíl v tom nevidím.
Krosničku zvládám nosit i já a to jsem byla minulý týden na Lysé hoře, nějakých 18km cesty.Malá je v ní moc spokojená.ZAtím nám nic neodpadlo ani jsme s ničím neměli problém.Máme ji od vánoc.A úložný prostor v ní je k nezaplacení.