Nosítko Womar Eco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
179
8.5.12 20:10

Nosítko womar eco

Pořád se rozmýšlím, jestli pořídit šátek nebo raději nosítko. Koukala sem na netu na obchod, který máme tady v Boskovicích, jakou mají nabídku a šátky mě teda nezaujaly, ale bylo tam jedno nosítko, o kterém píší, že by mělo být ergonomické. Podle fotek by to i vypadalo, ale cena se mě k tomu moc nezdá. :nevim: Prosím o radu, co si o něm myslíte? Nemáte s ním někdo zkušenost?
 http://www.gobaby.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
8.5.12 20:25

nikdy jsem o něm neslyšela, ale takhle podle obrázků vypadá ergonomicky. Ta cena mi taky přijde podezřelá :-D Buď je to tím, že profláklé značky rejžují na tom, že to jsou profláklé značky, anebo je tohle z méně kvalitních materiálů, což ale na první pohled asi nepoznáš :think: Chce to pořádně prohlídnout, vyzkoušet a ideálně porovnat třeba s mandukou, nebo nějakým ověřeným nosítkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
8.5.12 21:26

Pokud váháš,hlasuji pro šátek :)
Já měla krom šátků manducu,oproti nosítku Zaffiro je vytvarovanější - dítku tam víc zapadne zadek,takže má víc podsazeno.Víc jen takhle podle fotky těžko říct :nevim: Mě by tedy odradilo i to,že předchůdce tohoto ergonomického nosítka je klasická klokanka http://www.ma-mi.cz/…y_51/Detail/. Nejlepší by to bylo okouknout na živo ;)
edit: taky je pro děti od 4-5měsíců,to tvoje mimčo ještě nemá,ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.5.12 22:03

Hlavní nedostatek - nevidím kapucku. Malej prďoch je tam sice podepřený i s hlavou, ale větší dítě, když usne, tak nebude jak mu hlavu zajistit a pak si tu hlavu různě vylamujou do stran a nazad a vypadá to děsně.
zkus nosenideti.cz a pohledat v diskuzách reference.
Jinak nevím, jak to mají řešené pro úplně malá miminka, ale mě pro malé mimčo nevyhovuje ani manduka, šátek se těm pidirozměrům přizpůsobí mnohem snáz. Nosítko je fajn cca od 5-6m, do té doby šátek, klidně elastický a pak prodat s malou ztrátou a koupit nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
9.5.12 11:39

@agy Jo, náš prcek bude mít v sobotu teprve 6 týdnů, takže asi opravdu půjdeme do šátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí