Jakou barvu pokojíčku?

612
6.1.11 21:46

Jakou barvu pokojíčku?

Ahoj,na jaře chceme našemu synkovi pomalu zařizovat pokojíček a nějak navím jakou barvou ho vymalovat.Ještě plánujeme jedno mrně tak aby to byla barva vhodná i pro holčičku.Líbí se mi světle pistáciově zelená,ale nevím jestli by se hodila i pro holku :nevim: Poradíte?Jakou barvu máte vy?Můžete přihodit i fotečku pro inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11574
6.1.11 21:50

taky se mi libi zelena pistaciova je takova jemna ja si vytvorila pred par tydny toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
6.1.11 21:52
magdicka píše:
taky se mi libi zelena pistaciova je takova jemna ja si vytvorila pred par tydny toto

Tý brďo to je barviček,ale je to hezké,takové veselé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.1.11 21:53

do druheho pokojiku bych chtela neco takoveho akorat bez te haldy medvidku :-) teda neco tam nalepim ale jeste nevim co http://www.babynabytek.cz/…-to-see-p64/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.1.11 21:53

no neodhadla jsem to chtela jsem to o moc svetlejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
6.1.11 21:55
magdicka píše:
do druheho pokojiku bych chtela neco takoveho akorat bez te haldy medvidku :-) teda neco tam nalepim ale jeste nevim co http://www.babynabytek.cz/…-to-see-p64/

Též pěkné.Já budu mít pro obě děti jen jednu místnost tak potřebuji barvu která se hodí pro obě pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.1.11 21:57

tohle bych chtela taky ale nevim jestli se dokopu http://www.maliri-pokoju.com/…aliri-malby/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.1.11 21:58

4. fotka v odkazu.. :-)

jasne, ja mam dve holcicky a uztak maji vsechno ruzove tak at neni i pokojik. jeste se pokusim najit odkaz co se mi libilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 22:00

já budu tvořit za pár měsícu a stěny budou zelené a nábytek bílej lesk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
6.1.11 22:01

Hmm,zajímavé a pěkné.Už se těším až budu pokojík zařizovat,jak se tam vyřádím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
6.1.11 22:03

My teda ještě vybarveno nemáme, ale tapety máme koupené dvoje…do „klidného“ koutku, tj. koutku na spaní a odpočívání máme takové béžové s nějakými hezkými obrázky…do „aktivního“ koutku, na hraní a tak, máme nějaké proužkové žlutý a zelený proužek. Tapety budou asi tak do výšky 90 cm, jinak bych to chtěla vymalovat na nějakou světlounce žlutou. Jsou to takové příjemné barvy, tak myslím, že se tím nic zkazit nedá :palec: akorát jsem dbala na to, aby ve spací části neměla moc aktivní barvy, ale takové ty odpočinkové :wink:

myslím, že na světle zelené nebo žluté se nedá nic zkazit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.1.11 22:11

souhlasim chce to svetlounke a prijemne barvy taky se tesim, uz jen koupit pasku a muzu zacit radit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
6.1.11 22:18

Máme pistáciovou a sluníčkově žlutou k tomu. Příjemná kombinace a je přesně jako zmrzlina - jen olíznout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
6.1.11 22:25

myslím že zelená pistáciová muže být i pro holku já mám v planu te naši koupit zelenkavý kočárek,..proč ne myslím že dnes už neplatí holčičí a klučíčí barvy…te zelene bych se nebála… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.1.11 22:30

Tak my máme pro kluka dvě stěny modré a dvě zelené… A moje ségra má pro holčičku zase dvě fialové a dvě zelené, jen takové nádechy… Ale hrozně příjemné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný