Jakou děláte práci při RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jakou děláte práci při RD ?
Ahoj,
o hodně z vás tu čtu, že pracujete při své RD.
Jen by mě zajímalo: VY, CO PRACUJEWTE PŘI RD, jakou děláte práci, chodíte z domu nebo děláte z domova? Kolik hodin?
A pracujete u svého stálého zaměstnavatele nebo jinde?
Jen mě to zajímá. ![]()
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ja nepracuji u svého stáleho zaměstnavatele. Chodím v tak na 2-3 hod. denně a to ne každý den. Dělám v zdravotnictví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@critline píše:
Tak ja nepracuji u svého stáleho zaměstnavatele. Chodím v tak na 2-3 hod. denně a to ne každý den. Dělám v zdravotnictví
A co konkrétně?
Když jsem rodila, tak tam byly sestřičk, co byly na RD a docházely na pár hodin…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V souvislosti s tím mě napadá, zda to není citlivé téma pro někoho ![]()
Tak snad nebudou vadit i anonymní odpovědi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám na diabetolog. ambulanci- terapii pro samoplátce- takže je to slušně placené.
Mám to hned u baráku takže super. Dělám tam už rok a v srpnu končím čekáme druhé mimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chodim na tri hodinky denne vecer na pokladnu a nestydim se za to a vydelam si;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem učitelka ve školce. Hlídám jednu holčičku nepravidelně u nás doma a zbylé dny chodím učit do školičky. Dceru si beru s sebou.
- Citovat
- Upravit
Delala jsem od veku 1,5 u sveho staleho zamestnavatele, chodila jsem do kancelare na 1 den a pak delala z domova, pote jen 2 dny v kancelari a doma nic a tak podobne… vzdy zalezelo na jakem jsem delala projektu a na dohode se sefem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám na dohodu u jedné vzdělávací agentury - celodenní semináře pro pracovíky v soc. službách a zdravotníky, možná přibudou i konverzační kurzy angličtiny - kéž by (víc peněz pro mě
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja pracujem takmer denne, hodin podla potreby na podnikani pre firmu co sme zalozili so znamimi na zaciatku mojej prvej materskej. Ja konkretne vymyslam a tvorim webove projekty a robim weby a eshopy pre zakaznikov ako druhu cinnost.
a nieco malo do weboveho marketingu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já učím 10 hodin na hudbce - to se s manželem střídáme s hlídáním a jinak jsem účetní na plný úvazek(z domova) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já překládám jedné firmě korespondenci, technické věci a podobně. Dělám to teda už od 17ti let. Většinou denně, práce mi chodí emailem, já přeložím, pošlu zpět, takže dělám doma. JNení to práce u stálého zaměstnavatele, stálou práci mám jako učitelka ve školce. Je to super přívýdělek, který mi hodně pomáhá jako samoživitelce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od desíti měsíců malé na dvě odpoledne v týdnu. můj původní zaměstnavatel (veřejná správa). hlídala babička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denne od roka dcery, plny uvazek v MS. Hlida manzel, kojim a kojila jsem vecer a rano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit